onsdag, marts 30, 2005

Kedelige mennesker er livsfarlige

"För mig är judenheten det onda. Allt i judenheten är det onda, sa Ahmed Rami vid mötet i Göteborg."En judisk maffia styr Sverige". (off møde i 2005) (der er 22.000 jøder i Sverige, og 3-500.000 muslimer !)
Hvor øredøvende kedsommelig Adolf Hitler var, fremgår af utallige middagsgæsters beretninger om deres kamp med søvnen, under hans timelange monologer. Han dikterede også en enkelt bog, som foruden at være pervers, kedelig og ulæselig, og var tilsat en overdosis germansk svulstighed. Af én eller anden grund er den et hit blandt læsende muslimer, skønt jeg ikke tror mange tygger sig gennem hele elendigheden. -
I Stockholm, bor en tidligere marokkansk oberst, Ahmed Rahmi, som bragte sig i livsfare i 1972, ved at medvirke i et kup mod landets kong Hassan d.II. Det indbragte ham svensk asyl. I 1990 fik hans 6 mdr. fængsel, og siden kastede han sig over internet, hvopå han spreder sit had på 17 sprog.
På hans Radio Islam finder man Hitlers livsfarlige kedsommeligheder, mere af had til jøder, end af kærlighed til "Der Anstreicher". Jeg mistænker at Rahmi selv er en rigtig kedelig karl. Nu hænger svenskeren på ham, som på 1500 afghanske krigsforbrydere, hele ledelsen af GAM - Achehs oprørsbevægelse, samt repræsentater for enhver terrororganisation hele verden (udtalt af Säpos chef til Reuter).Humanismens veje er uransagelige.
Mein Kampf
ADOLF HITLER
Band I 1925, Band II 1927
download 30 files
http://www.radioislam.org/historia/hitler/mkampf/eng/
citater på svenska:http://www.radioislam.org/historia/hitler/mkampf/quotes/sve-q.htm

At Radio Islam ikke har kunnet lukkes, kan godt undre, når man tænker på at den indvandringskritiske internetside Exilen, har været lukket 2 gange:

Aktiviteten på Radio Islams hemsida är i gång igen. Nu är det "judiska kulturmecenater" som pekas ut. Men inte heller den här gången kan polis och åklagare göra något åt de antisemitiska hemsidorna
http://www.svd.se/dynamiskt/kultur/did_9227318.asp
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net