torsdag, marts 10, 2005

"Sektens psykologi tar over"

"Låt alla flyktingar som gömmer sig få stanna i Sverige! Det kräver i dag Sveriges kristna råd med stöd av Sveriges muslimska råd. Det rapporterar SVT:s Aktuellt."
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=350159

I Sverige er der rundt regnet 30.000 illegale indvandrere. Det er i modsætning til Danmark, ikke forbudt at hjælpe med at skjule dem. Nu forslår kirkerådet at de alle skal ha "påskeamnesti" så de kan komme i legalt arbejde.
Problemet er selvsagt , at bare 77 % i arbejdsfør alder kan finde arbejde i Sverige. Det er altså 30.000 direkte ind på en i forvejen tungt belatet socialforsorg. -- Og at det naturligvis skaber præcedens og marked for fremtidige flygtningesmuglere og potentielle indvandrere.
Senest hans hellighed, ærkebiskop K.G.Hammar mente noget, drejede det sig om en boykot af Isrelske varer, før det var det Sadddam krigen, så var det Øresundsmiljøet. Man forstår nu let , hvorfor venstrefløjen i Danmark (inkl. Politiken og DR) er så forhippede på at få adskilt stat og kirke - man vil ha et stort, tværpolitisk, spirituelt, politiserende Socialistisk Kirkeparti, som mister 80.000 gudelige medlemmer hvert år. I stedet for det vi nu har - en kirke der gudskelov ikke mener noget som helst som kirke.

Svenska Kyrkan omtales i arkiverne på denne side, men læs også Göran Skytte: "Sektens psykologi tar över"fra januar i år:

Sektens psykologi tar över

Röda kyrkan

Förra söndagen hade Svenska Dagbladet(16/1) följande rubrik över första sidan: ”800 000 lämna Svenska kyrkan enligt SvD/Sifos undersökning.”

ærkebiskop K.G.Hammar

http://www.svd.se/dynamiskt/ledare/did_8996579.asp

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net