onsdag, april 20, 2005

De nye totalitære: Vulgærfeministerne


Egentlig ville jeg bare tie dette vitterlige nonsens og tidsspilde ihjel, men i P1 Eftermiddag fremturer Drude Dahlerup endnu engang med de lyksalige tilstande i Sverige på -"genus om ligestillings-området".
For at danske læsere kan få en fornemmelse af hvad Dahlerup stræber efter så ihærdigt efter, er her en en rapport fra SR P1 fra et ligestillings seminarium for skoleelever, der emmer af "folkebevægelse" "spejder-rødgardisme" og revolutionær oprømthed.
Hvad det konkret går ud på, er svært at høre, andet end at skolen og staten tillades at gramse elevernes personlighed, kønsroller og demokratiske sindelag langt op under skørterne. Programmet har det hippe navn "Gender", og må formodes at være en del af det den danske venstreføljs ny-totalitære ønsker sig overført til DK. Der spildes massive mængder af tid og kroner på det i Sverige, samtidigt med at man i "mångfaldens " navn, holder hånden over de der virkelig behandler kvinder råddent i landet. Jeg skylder at sige at mange svenskere ikke hopper på denne populistiske limpind.
Heldigvis er danske kvinde og mænd også fuldstændigt uforstående overfor dennepolitiske narresut. For mens folket diskuterer om det er medfødt at være mand hhv. kvinde, ordner de tunge drenge og piger de spørgsmål som er af egentlig betydning. At Drude Dahlerup køber dette pseudo problem, er vel ikke så underligt: der ligger forskningsbevilliger i det.

begynder min 11:50
Skolan i fokus - rapport från seminarium i Norrköping
I skolan ska tjejer och killar SKA ha lika stort utrymme och inflytande över undervisningen. Ingen ska kränkas på grund av kön. Där ska traditionella könsmönster och fördomar om vad som är manligt och kvinnligt motverkas - så säger skollagen och läroplanerna.
lyt
http://makeashorterlink.com/?J39021DEA
download-ladda ner:
http://www.sr.se/laddahem/p1/gender/gender.rm
Hvis ikke dét er femnisme
............at skrive en kronik lang- artikel om Georg Sand, uden med ét ord at nævne Fr. Chopin, hendes elsker, uden hvem hun ville ha været glemt siden hun døde i 1876. Delacroix, den anden grund til at huske hende, er nådigst kommet med sidst i artiklen. Ægte slotsaftapning fra Genus´eget land.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1058&a=404777&previousRenderType
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net