onsdag, april 20, 2005

Falling down- syndromet

opkaldt efter filmen af samme navn, hvor Michael Douglas, en fredelig, pligtopfyldende kontorist, pludselig går amok og skyder løs på alt og alle: (*blattar=perkere) . Facaden krakkelerer. Sådan lyder det når låget går af trykkogeren:
http://w1.sydsvenskan.se//Article.jsp?article=10116752
Malmö Polisbefäl misstänks för hets mot folkgrupp
Den 43-årige biträdande polisbefäl skrev ett grovt rasistiskt brev till Ilmar Reepalu.Nu utreds polisen för hets mot folkgrupp. - Vi ser allvarligt, mycket allvarligt på ärendet och har kommenderat mannen att lämna sin normala tjänst, säger länspolismästare, Anders Danielsson.
"Dra in ditt gigantiska stöd till alla jävla blattar i Malmö".Så skrev biträdande yttre befäl för ingripandeenheten vid Malmöpolisen i ett brev till Ilmar Reepalu.Bakgrunden är historien om 98-årige Gustaf Holmström som fått flytta in på ålderdomshem. Den 43-årige polisen är upprörd över hur kommunen behandlat Gustaf Holmström. Med ett extremt grovt och rasistisk språk skriver han att kommunen ska satsa på svenskfödda pensionärer istället för på människor som bor i Rosengård:

"Jag kräver att du tar en del av pengarna som du och dina jävla sossekollegor lägger på kriminella Mohammed i Rosengård och satsar dom på våra svenska pensionärer istället", skriver 43-åringen i brevet som han undertecknat mitt sitt namn och sin adress. Han poängterar också att han är polischef.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net