mandag, maj 30, 2005

Den statssanktionerede "könsmaktordning"

Endelig vågner Uppsala Universitet, og er lidt pikerede over at have en højbetalt professor, der påstår dette:
Professorn: Män mördar barn i skogen
Uppsala universitets ledning kallar till krismöte för att försöka rädda sitt anseende, erfar Expressen.Orsaken är professor Eva Lundgren som påstår att hon känner till ”hundratals fall där manliga satanister sliter foster ur livmödrar”.
1)Det finns ett stort antal satanistiska grupper i Sverige som mördar barn i skogen och gräver ner dem.
2)I vissa fall sliter männen foster ur livmodern för att döda dem.
3)Hälften av alla kvinnor har utsatts för manligt våld.

http://expressen.se/index.jsp?a=292495
Meget gedigent akademiske sludder kan man tåle i statsfeminismens navn, men her turde grænsen vel være nået ? Margaretha Winbergs kæledægge er kammet over:

Professorinden, der af dunkle årsager måtte forlade en lysende norsk karriere, lod sig søndag inteviewe i Svenska dagbladet, hvor hun gentager hele sit mytomane tankebyggeri. Underholdende ? Ja ! Hvad siger Drude Dahlerup oppe i Stockholm ? Er det stadig tegn på tilbageståendehed at vi ikke har knæsat "könsmaktordningen" i dansk "genus forskning" ?Som det nok er fremgået, anser jeg hele "jämtstäldhetsdebatten" for at være en pseudo diskussion og antagelig landet mest bekostelige spild af tid.
Havde den så turdet røre ved det ømme spørsgmål: Hvordan ter i 100.000 tusindvis af indvandrede patriark-terrorister sig? Men den skyr det som pesten. Et beskedent forlsag til Universitetet: I kan begynde med at udrede, HVEM det er der banker og voldtager kvinder i Sverige. Kan I ikke det, så nedlæg jer selv og hele "debatten".
http://www.svd.se/dynamiskt/kultur/did_9834003.asp
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net