søndag, juni 12, 2005

"Danskersvin"

ledare & interviju med JP kronikören från igår. Her er en modig mand:
Leder: Nødskriget
HANS PETER BAK er en ganske almindelig 30-årig dansker. Han passer sit studium på universitetet, deltager i det demokratiske arbejde som medlem af bestyrelsen for Socialdemokratiet i Brabrand/Årslev og i er øvrigt forlovet med en pige, som tilhører det kristne mindretal i Syrien.
Men Hans Peter Bak er også en modig mand. Det beviste han lørdag med sin ironiske kronik i Jyllands-Posten om at bo i Gellerupparken i Brabrand, og det bekræfter han med det interview, JP Århus i dag bringer.
I sit indhold er interviewet rystende læsning, et nødskrig fra et område, der mere og mere ligner noget, der er forbudt for danskere.
Tre gange er han fuldstændig umotiveret blevet overfaldet i boligområdet, og de første gange meldte han det. Tredje gang indså han, at det alligevel ikke nyttede, men han vil ikke jages væk fra et område, hvor han er kommet, siden han var barn.
I dag frygter han for at blive overfaldet igen, og han appellerer til politikerne om at tage problemerne i området alvorligt.
Han skal tåle at høre selv små børn råbe »kristne svin« efter sig. Det sker også, de råber: »Dumme danskersvin. Vi kommer og slår dig og din familie ihjel og brænder dit hus ned.« De er 10 år gamle og allerede besat af et had mod Danmark og alt dansk. Hvem har lært dem det?..............................................

alle 3 artikler:
http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload9/Leder_kronik_hans_peter_bak.doc
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net