torsdag, juni 02, 2005

The phony war ?

"Jeg er bange for, at vi kun har set begyndelsen på mange flere blodige opgør"
Dørmænd griber til våben
Dørmandsboss erkender, at mange dørmænd i København anskaffer sig pistoler og køller. Dørmænd har nu pistoler, køller og knebler. I ren frygt skaffer dørmændene på de københavnske diskoteker sig våben for at klare sig mod voldelige indvandrerbander.
»Jeg ved, det ikke er korrekt at sige, at det er i orden, at dørmanden skød de to personer. Men en dørmand skal ikke finde sig i at blive truet på livet og gennembanket. Vi skal have lov til at forsvare os, hvis vi bliver overfaldet. Jeg vil sige, at dørmanden på Café Rust er en god dørmand, fordi han har holdt de to indvandrere ude af diskoteket, men det var dumt af ham at skyde dem,« siger Carsten Due.
Farligere end nogensinde
Han mener, at det aldrig har været så farligt at være dørmand som i dag, fordi volden er blevet grovere på specielt Nørrebro. Det er også nyt, at de unge indvandrere nu kan finde på at opsøge dørmændene i deres hjem.
»Det er en meget uhyggelig udvikling. Indvandrerbanderne er bevæbnede med knive og andre våben, og så må dørmændene jo også være beredt. Jeg er bange for, at vi kun har set begyndelsen på mange flere blodige opgør,« siger han.
http://www.bt.dk/krimi/artikel:aid=365988

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net