fredag, november 18, 2005

Islamister skal have modspil

Jyllands-Posten 18. november 2005, kulturweekend

Af alle eksisterende ideologier og religioner er den yderligtgående islamisme - men ikke selve islam - den farligste for menneskeheden, mener fransk forfatter.

Af JØRGEN ULLERUP, Jyllands-Postens korrespondent
Samia Labidi voksede op i Tunesien i en meget troende muslimsk familie. Hendes bror, Karim, blev rekrutteret til en iransk baseret international terrorgruppe, og selv bar hun muslimsk tørklæde i otte år.
»Som 18-årig forstod jeg, hvad det handlede om. Jeg tog tørklædet af og stoppede enhver religiøs aktivitet og rejste til Frankrig. For at følge min mor, som var blevet skilt for at slippe væk fra den islamiske infiltration af vores familie,« fortæller den spinkle, 41-årige kvinde.
Hun er klædt i cowboybukser og en rød sweater og er i dag stolt over at være ateist, men også stolt af sin arabisk-muslimske kultur. Hun arbejder som forfatter og formand for den franske anti-islamiske forening AIME (Ailleurs ou Ici Mais Ensemble), og i morgen er hun en af deltagerne i en international konference om ytringsfrihed i Landstingssalen på Christiansborg.
*********
International strategi
Samia Labidi er overbevist om, at islamisterne målrettet arbejder efter en international strategi, hvis endemål er at bane vej for ideen om de tusind millioner muslimers imperium og frelseren El Mehdis tilbagevenden for at dominere planeten.
Derfor er de langskæggede imamer og de tilslørede kvinder på vej ud for at give plads til moderne islamiske politikere, mener hun og nævner bl.a. den omstridte egyptisk fødte teolog Tariq Ramadan. Hendes tese er, at de arbejder for at indføre islamiske stater i den muslimske verden og at infiltrere og svække Vesten.
»Islamisterne manipulerer med de traditionelle muslimer, der bare er små brikker i et større spil. Det er et mareridt, som endnu ikke er begyndt, men som vil komme. Det værste er foran os, og jeg overdriver ikke. For jeg har oplevet det,« siger hun.......................word. dok.:
http://files.upl.silentwhisper.net/upload6/Interview-yer.doc

Skoler eller biler
pricipielt samme form form lavintensitetskrigsførelse. Jeg husker 2002, hvor 139 svenske skoler sattes i brand. Siden har jeg ikke set statistik.
Brand i Stockholmsskola
En häftig brand bröt vid sjutiden på fredagsmorgonen ut i Katarina södra skola på Katarina Bangata på Södermalm i Stockholm. En och en halv timme senare var elden släckt. Brandorsaken ska utredas av polisen.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=489799&previousRenderType=6

STOCKHOLM SPECTATOR DRAR UT AFTONBLADET KULTUR I DAGSLJUSET
För några veckor sedan publicerade www.aftonbladet.se en artikel av Mohamed Omar, med rubriken ”Ja, varför hatar de oss”. Där beskriver han bland annat hur han under Ramadans sista dag träffar en 13-årig prostituerad pojke i Mombasa. Pojken står intill två amerikanska flottister i vita uniformer. Sjömännen har varsin barnprostituerad, en pojke och en flicka med sig. De är tio-elva år gamla. ”Rädslan för aids har gjort att man gått allt längre ner i åldrarna”. Pojken berättar att amerikanerna vill att tjejer som de köper sex av ska ha slöja på sig under akten. ”Helt galna”, säger han.
Det är en hjärtskärande historia. Problemet är att den är påhittad.
Billy McCormac och Michael Moynihan på Stockholm Spectator tog kontakt med den amerikanska militärbasen i Djibouti och lyckas på punkt efter punkt sticka hål på Omars uppdiktade berättelse. Bland annat berättar de att inga amerikanska fartyg lade till i Kenya under 2002, att amerikanska flottister under alla omständigheter länge hade varit förbjudna permission i Mombasa. När flottister har permission måste de ha civila kläder på sig. Uniformerna som soldaterna vid Combined Joint Task Force-Horn of Africa (CJTF-HOA) är dessutom inte vita, utan ökenkamouflagefärgade.
Ja, så håller det på. En efter en prövas Omars påståenden mot verkligheten och visar sig vara falska. Som vanligt när Stockholm Spectator tar sig an mördarapologeterna på Aftonbladet är det både stor underhållning och skrämmande vittnesmål om svensk journalistik.
”Varför hatar de oss”, frågar Omar. Tja, om du slutar ljuga så kanske du skulle vinna läsarnas respekt i stället.
http://www.smedjan.com/etta.asp?sida=asikten&aar=2005&manad=11
http://www.spectator.se/stambord/?p=1050
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net