torsdag, november 17, 2005

Skandal-Ritt blir Danmarks nye järnlady

Omtvistade s-politikern Bjerregaard blir Köpenhamns första kvinnliga överhuvud.
DN´s Ole Rotheborg har et magtpåliggende spørgsmål:
Hur ser du på den utbredda prostitutionen i Köpenhamn?- Jag är helt emot att man ska kunna sälja andra människor och därmed också emot prostitution. Däremot vet jag inte om den svenska lagen hjälper de prostituerade, det finns olika åsikter om det i Danmark.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=148&a=488300

Og hendes partifælle, den Hitzb Ut Tahrir mistænkte
Sikandar Malik Siddique kom i borgerrepræsentationen. Nu må man håbe for Ritt at hun kan stole på hans forsikringer om at han var var "observant" til to HUT møder. Er ord er vel et ord ?
http://www.kmdvalg.dk/av/am400101.htm

Folkets röst
jeg kan se at 4 ud af 5 top søgeord i denne uge, har været om et emne jeg søgte at forbigå, men alas - til hvilke dybder må man ikke synke for at bevare sine troløse og grænseløst nyfigne læsere :-)
http://louisefrevert.jeeh.dk
Norge och massinvandringen
Medelsvenssons alter ego, Dr. von Heg. filosoferer:
När började massinvandringen till Norge? De första attkomma var pakistanier i början av 70-talet. De blev lurade till Oslo med löfte om jobb av någon eller några pakistanier. De kom på turistvisa och blev till sist så många som 500-600. Tidningarna skrev om det och ingen ansvarig visste vad de skulle göra.
-Till sist ställde Röda Korset upp och hjälpte tillmed kost och logi. De blev kvar och är idag synonymt medinvandrare, de kallas pakis i folkmun.
Var detta början på en stor konspiration för att göra Norge till ett multikultiland? Gro Bruntland blev intervjuvad av en ung snorunge från Swedistans media. Han frågade när Norge skulle göra som Swedistan och öppna för invandring?
Gro sa något och ville uppenbarligen inte prata om det. Snorungen fortsatte och fråga när Norge skulle göra som Swedistan. Nu blev Gro förbannad och sa: Nå slutter du!
word dok.:
http://files.upl.silentwhisper.net/upload1/Dr_von_Heg.doc
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net