tirsdag, oktober 10, 2006

"Det yderste højre" ?

Videofilmeren, sociologen, kunstneren Martin Rosengaard-Knudsen siger til TV:
"Jeg ville gøre opmærksom på at den danske regering støtter sig på det yderste højre".
Og det har han sandelig fået gjort. En happening med ekko i verden.
Man undrer sig om 444.948 DF vælgere, overvejende tidligere socialdemokrater, virkelig er højreekstreme. Og hvad har de 80 % af befolkningen der står bag fremmedpolitikken af 2002 gjort, at de ikke også tilhører det yderste højre ? Er de bare ikke blevet "bevidstgjorte" om deres forkerte synspunkter endnu ?

Man kan altså slutte at Rosengaard Knudsen, og de ca 20 % overvejende i SF, R og Enhl. anser sig for midten i dansk politik. Midten i Danmark er smal som en knivsæg. Det er ikke enhver beskåret at være mainstream.


Brandbomber mod dansk ambassade

En utopi : Blodgrænser
en ønsketænkning der har ganske meget for sig, bortset fra den sørgelige virkelighed - mere naturlige grænser efter religion og stamme. Desværre ville realisationen kræve omfattende indgriben udefra. Men her er tankeeksperimentet: (klik kort)


Blood borders
How a better Middle East would look
By Ralph Peters
International borders are never completely just. But the degree of injustice they inflict upon those whom frontiers force together or separate makes an enormous difference — often the difference between freedom and oppression, tolerance and atrocity, the rule of law and terrorism, or even peace and war.
The most arbitrary and distorted borders in the world are in Africa and the Middle East. Drawn by self-interested Europeans (who have had sufficient trouble defining their own frontiers), Africa's borders continue to provoke the deaths of millions of local inhabitants. But the unjust borders in the Middle East — to borrow from Churchill — generate more trouble than can be consumed locally.
While the Middle East has far more problems than dysfunctional borders alone — from cultural stagnation through scandalous inequality to deadly religious extremism — the greatest taboo in striving to understand the region's comprehensive failure isn't Islam but the awful-but-sacrosanct international boundaries worshipped by our own diplomats...... .........

WHO WINS, WHO LOSES
Winners —
Afghanistan ,Arab Shia State, Armenia, Azerbaijan ,Free Baluchistan, Free Kurdistan, Iran, Islamic Sacred State ,Jordan, Lebanon ,Yemen

Losers —
Afghanistan, Iran ,Iraq ,Israel ,Kuwait ,Pakistan, Qatar, Saudi Arabia
Syria ,Turkey ,United Arab, Emirates ,West Bank
Armed Forces Journal

En rigtig stinker
altså journalistikkens Fætter Højben , David Trads. LOK i storform:
Skurvognssprog
"Jeg mindes, at vi dengang en sen nattetime sang "De røde skal smides på porten". En udmærket tekst, men digtet af de forkerte var den godt nok. Godt, kameraer dengang var så store, at der ikke var noget, der hed skjult kamera. Forhåbentligt får de alvorlige mænd besked på at rende og hoppe, ellers bliver det næste, at de klager over, at danskere, især DFU'ere, overhovedet drikker alkohol i et land, hvor der er muslimer til stede. De fine og dannede ville nok sige, at de brugte "skurvognssprog" over kakkelbordene.
- Pæne mennesker har sjældent andre egenskaber end at være pæne. Det er altid pæne mennesker, man finder i annoncer under "personlige"; de interesserer sig allesammen for teater og drikker ikke. Det er nok derfor, de er ensomme.
- Hvis man forbyder skurvognssprog og branderter, overlades al debat til folk, der har oceaner af tid til at pleje deres fine og dannede sprog, ja ligefrem til folk, der ikke har ret meget andet at lave. Debatten bliver virkelighedsfjern, som fornemhed let bliver.
Det tjener partiledelsen til ære, at den ikke har direkte fordømt de unge mennesker. De eneste mennesker, jeg altid konsekvent har slået hånden af, er dem, der bagefter har revet mig det i næsen, jeg har sagt i sluttet selskab i løftet stemning. Den slags kan man nemlig ikke stole på.
Og i al vor kvælende pænhed trænger man simpelthen til at lukke en rigtig stinker ud."

Lars Otto Kristensen Den kvælende pænhed

Angsten for Muhammed II
dårlige er nerverne i regeringen og udenrigsministeriet.
Fremtiden tilhører diplomater på listefødder (udenrigs) og advokater (indenrigs)

Stort !
"Der lagt op til en gentagelse af Muhammed-krisen, bortset fra at Abu Laban har meddelt, at man denne gang vil prøve at optræde snedigere.
- Nyhedsavisens chefredaktør, David Trads, er naturligvis ganske så stolt: »Der er tale om et stykke klassisk journalistik, der beskriver virkeligheden.«
Asger Aamund er til gengæld helt uenig:
»Hvis det her udvikler sig til en ny krise, har Nyhedsavisen hele ansvaret.«
Groft sagt kan kun være enig med Asger Aamund. Nyhedsavisen har ansvaret for en mulig ny krise. Og at tale om klassisk journalistik er en decideret latterlighed. Avisen har fået overleveret materiale af en enkeltperson – eller to. Deres påståede intention er at forbedre Danmarks image. Realiteten er, at deres snuskede aktion kun kan skade landet – for at udlevere 20 mand på druk. Hvor er det stort!
Egon Balsby, fra Groft Sagt, Berlingske

Asger Aamund om Trash Tidende

Eufemisme og ønsketænkning:
»Integrationspolitiken har misslyckats«
hvis ikke Ulf Nilson tør sige det som det er, så tør jeg: Det er masseindvandringen , der er mislykket og det er et fint gammelt land, som irreversibelt går mod havari. Læsere bedes selv tjekke dagens skuddrab og pyromanbrande, der er ikke plads her. Imens Reinfeldt lover "fortsat human flygtningepolitik":

........Det fastslog statsminister Reinfeldt, till sin heder. Detta beror inte minst på att den organiserade brottsligheten håller delar av våra stora städer i ett järnhårt grepp (lysande skildrat i Jens Lapidus nyutkomna roman "Snabba cash"). De kriminella gängen som ofta är organiserade i enlighet med etnisk tillhörighet ser med förakt på oss "svennar"; de är lika främlingsfientliga som svenska rasister, bara tvärtom.
- Sedan jag började skriva den här krönikan har jag hört radion rapportera om fyra nya våldtäkter. Eller var det fem?Västerås, Örebro, Gävle, Jönköping, Finnbåten. Flera oanmälda: tio våldtäkter och betydligt fler kvinnoöverfall p e r d a g.
När det är livsfarligt att vara tjej om kvällen är det något grundläggande som inte funkar i det som en gång var ett folkhem, nu styrt av en elit som själv har det superbra - och cyniskt låtsas att alla andra har det också.«
Ulf Nilson

Frontrapport
Som jag tidigare konstaterat befinner sig det svenska samhället i en form av krigstillstånd, om än på låg nivå - än så länge.
Millds blog
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net