fredag, juni 22, 2007

Udlændinge omgår 24-årsreglen

Venstre-medlem og statistiker Eyvind Vesselbo vil have undersøgt nye tal, der tyder på, at især tyrkere og pakistanere smutter uden om 24-årsreglen og tilknytningskravet. Herboende tyrkere og pakistanere har fundet smutveje at komme uden om 24-årsreglen og tilknytningskravet til Danmark på. Det er der klare statistiske tegn på, mener Venstres folketingsmedlem og statistiker, kultursociolog Eyvind Vesselbo, som har analyseret de seneste udlændingetal fra Danmarks Statistik.
Det viser et meget markant mønster: Siden stramningerne i 2001 af familiesammenføringsreglerne er antallet af tyrkere og pakistanere, der kommer hertil som ægtefællesammenførte, raslet ned. Men til gengæld er andelen, der får ophold i Danmark til uddannelse og arbejde, steget markant.
Faktisk kommer der næsten lige så mange, når man slår det hele sammen, som der alene blev familiesammenført i 2001.
»Tallene indikerer, at både pakistanere og tyrkere har fundet ud af, at 24-årsreglen og tilknytningskravet samt de andre krav til familiesammenføring kan undgås ved at komme til Danmark og arbejde og studere,« siger Vesselbo.
Berlingske

Tilknytningskravet og 24-årsreglen er en tragedie, mener Leif Randeris, leder af Indvandrerrådgivningen i Århus. Derfor vejleder han udlændinge i, hvordan de kan omgå reglerne.

Leif Randeris´hjælpsommede rådgivning i Århus

En by skifter navn, et land skifter ejer:
Besök i Mesopotälje
Här kan man läsa om vårt besök den 20 juni i Mesopotälje, som jag döpt Södertälje till på grund av dess många invånare från Mesopotamien.

Polis - ett utsatt yrke
ja, det må man nok sige. Når en polis skydes ihjel af en mand der allerede er dømt for "drab". Mon vi må få at vide hvem dobvbeltmorderen er ? Nå, ikke. Han skal ha endnu en chance:

En färsk rapport från Polisförbundet visar att var fjärde polis i landet utsatts för våld eller hot i sitt yrke.Var fjärde polis eller 26 procent av poliserna i Östergötland har även de blivit utsatta för våld eller hot under de senaste tolv månaderna. 22 av dessa utsattes för våld och 14 för hot. Det är framförallt de unga poliserna som varit mest utsatta, där är antalet 60 procent.
Folkbladet

Polismordet i Nyköping
Polismordet i Nyköping visar åter hur brutalt farligt samhället blivit och under vilken stress dagens poliser måste arbeta. Gärningsmannen var en känd vansinnesmördare, som naturligtvis befann sig på fri fot i detta land, som kan kallas kriminalvårdens Absurdistan.
Kurt Lundgren

Nå, ja
og så var der endnu en svenne der måtte lade livet i et knivstikkeri. Men det er jo mere normalt. Får vi at vide hyvem "pojkarne" er ? Nå, ikke.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net