fredag, juli 20, 2007

Tivoli

Det har ikke været sommer uden Tivoli. Lun sommeraften, masser af mennesker. Spejdede forgæves efter Morten Messerschmidt i Grøften.................foto © Snaphanen

Stening og støttepædagoger
Efter den senaste tidens attacker mot bussarna i Arlöv efterlyser nu socialtjänsten fler engagerade Arlövsbor.
– "Vi behöver fler vanliga svennar som gör något, säger Henrik Segerlund på socialtjänsten i Arlöv. Om man ibland fikar med en svenne så tror jag att det blir svårare att kasta den där stenen mot bussen. "
Som det är nu så finns det många ungdomar i Arlöv med små problem, och få med stora problem. Utan rätt stöd befarar Henrik Segerlund att det kan bli fler med stora problem.
– Först struntar samhället i vissa människor och sen blir vi arga när de inte är söta, säger Henrik Segerlund.
Socialchef efterlyser hjälpare i Burlöv

Direkt från Peru; irakier vill till Sverige
Jag talade nyss med en vän till mig i Peru. En kväll var hon och en väninna på väg hem efter en fest. Hennes väninna hade glömt en jacka hos några vänner - irakier närmare bestämt. När de gick in för att hämta jackorna slog plötsligt polisen till och arresterade irakierna. Det visade sig att de var illegala invandrare samt var misstänkta för terrorism.
De frikändes dock från terrormisstankarna men avvaktar nu beslut om vad som ska hända dem, fängelse eller annat. I vilket fall berättade min vän, som följde dem till polisstationen, att de hade ett önskemål om destination - Sverige. Motivet var att det redan fanns många araber i Sverige, varav några var deras vänner, och att Sverige var “ett bra land att åka till” - ekonomiskt sett.
Det är sorligt men också intressant, vilket reklam Sverige gjort för sig på den internationella arenan. Det verkar som om alla irakier har siktet på Sverige. Det är mål nummer ett, oavsett om man är i Irak, Peru eller ett EU-land; Sverige är slutmålet.

Det beror givetvis på den idiotiska immigrationspolitik vi haft, med idiotiska saker som S-passen, amnesti och allmän naivitet. De vet alla att det räcker med att slänga passet i sjön för att komma in, eller att gömma sig tillräckligt länge för att åberopa “humanitära skäl” eller något annat trick. Sveriges öppna dörrar har fått ett oerhört stark genomslag i arabvärlden och de vet att de med lätthet kommer in, får pengar och dessutom kan ställa krav. Det förvånar inte att det receptet lockar många, men det är ingen ursäkt, vare sig för dem eller för politikerna som orsakat det.

Vold og sædelighed, København- Malmø
Til posten nedenfor.Følgende modtaget. Sverige er ikke "gode til at integrere", som det hedder sig i Politiken. Det er vildledning af avisens pædagogsegment. De er gode til at internalisere smerte og omkostninger. Endnu :

593. 013 indbyggere København og Frederiksberg kommuner, divideret med indbyggere Malmø, 276. 244 = 2.146 eller 214.6 procent så mange borgere i København.
4 . 428 divideret med 2. 795 = 1.5842 eller 158.42 procent så meget
kriminalitet i Malmø.

Så er det sådan her:
2.146 Gange 1.5842 = 3.3996 eller 339.9 procent så meget vold.

Kristianstad samme.

7.7477 eller 774.77 procent flere borgere i København.
1.0643 eller 106.43 procent flere sædelighedsforbrydelser i
Kristianstad.
7.7477 gange 1.0643 = 8.2458 eller 824,58 procent så mange
******************************
Malmö = 1603 våldsbrott / år
på liknande sätt Köpenhamn:
Köpenhamn = 471 våldsbrott / år
1603 / 471 = 3,4
Malmö har 3,4 gånger mer våldsbrott / 100 000 invånare.
Sædelighedsforbrydelser:
Kristianstad = 367 anmälningar / 100 000 invånare
Köpenhamn = 45 anmälningar / 100 000 invånare
367 / 45 = 8.2
Kristianstad har 8,2 gånger mer anmälningar / 100 000 invånare


En dag, ikke helt endnu, vil svenskerne kræve deres politikere til ansvar for dette. Ikke helt endnu, men det er på vej. Hvis Reinfeldt ser det komme, redder han sig en periode til. Hvis ikke, går det uhjælpeligt videre mod opløsning og (mere) vold. Tager Sveriges regering sig af velmente advarsler?
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net