tirsdag, juli 17, 2007

Småtøser

Foto © Snaphanen, klik !

"Sweden could explode within 10 or 20 years"

Borgmester Reepalu klager sig så høfligt som han kan:

"Of the town's 280,000 inhabitants, a third are foreigners and 60,000 are Muslims.
"We are an open city. We see these immigrants as a resource for our society," Malmoe's Social Democratic mayor Ilmar Reepalu told AFP."
"The problem is that we have welcomed too many immigrants at the same time," he said, pointing out that last year Malmoe took in more Iraqi asylum-seekers than Germany, Spain, France and Italy combined." [...]
"Immigrants to Sweden have become political refugees. First there were people from South America, then Iran, Afghanistan and now Iraq," he said.
"They come seeking asylum and not work," he said.
" If nothing is done, he said, the situation in Sweden could explode within 10 or 20 years, as it already has in other parts of Europe. " [..]
"On a recent visit, veiled women walk behind the men, casting quick glances at their husbands before refusing to speak to AFP's reporter. At the local mall, more Arabic is heard than Swedish and 28 of the 30 shopkeepers are immigrants." [..]
Sweden struggles to integrate Muslim immigrants"

Antalet oavgjorda asylärenden hos Migrationsverket ökar stadigt:

Den 9 juli 2007 var antalet oavgjorda ärenden 22.430

Tisvildes ulyksaligheder
»De er indvandrede , de er mange , de er slimede, og de er brune.
De formerer sig værre end rotter og parrer sig med vores egne af slagsen, hvis de da ikke som hermafroditter blot befrugter sig selv og dermed mister incitamentet til at lade sig integrere i den danske fauna. De lukrerer på de danske haver, marker og i skovene. Ja, de ikke bare lukrerer, de fortærer alt, hvad de ser på deres vej.«
Anita Bay Bundegaard om danske politikernes engagement i bekæmpelsen af den iberiske skovsnegl. Politiken.

Kommentar: Når ens horisont knapt strækker sig fra velhaverghettoen Tisvilde over Holløse til det mere gemene Helsinge, må skovsnegle være det største problem man lige kan få øje på. Reservatet Politiken bliver stadig mindre og mindre, og Bundegaards satire er jo skarp som en drøvtyggers tænder. Noget lignende synes Morten Sabroe åbenbart:
"Politiken er blevet en avis, der skrives af grædekoner med det formål at give læserne dårlig samvittighed"
Interviewserien "Systemet Politiken"

Undenfor pædagogisk rækkevidde
Kristeligt Dagblad prøver at få op og ned på Islamisk Trossamfund. Det kan de godt opgive. Dialog er udelukket. Her er tale om en magtkamp, søvngængeren og sludrechatollet Ahmad skal nok gøre sit til, at den ikke kommer til at foregå på demokratiets og retsstatens argumenter. Han er næppe klar over hvad han foretager sig her - i yderste konsekvens er det hans enkeltbillet ud af landet:
Hvad er det egentligt, du ønsker, Kasem Ahmad?
–Intet tyder jo på, at danske eller internationale domstole vil sætte punktum for den her sag. Vi opfordres til at bruge det danske retssystem, men det ser ud til at være handicappet i forhold til at sikre muslimernes rettigheder. De er ubrugelige, de paragraffer. Derfor har vi brug for noget, som kan afslutte den her sag og de sager, der vil komme af lignende karakter i fremtiden. Det er hyklerisk at sige, at man ønsker forsoning og så blive ved med at provokere os. Vi skal have retningslinjer om, hvordan vi bedst kan ignorere de her provokationer. Og da vi er muslimer og gerne vil rette os efter vores religion, skal der argumenteres rent islamisk, altså en fatwa.
Men du bor i Danmark, og I har lagt sag an ved det danske retssystem. Nu tabte I så en injuriesag mod Pia Kjærsgaard, men er man ikke bare nødt til at acceptere det som et af vilkårene i et retssamfund?
Vi vil på ingen måde acceptere det. Hvad skal der egentligt til, hvis alt det, der er er sket med Jyllands-Postens provokationer, ikke gør indtryk? Hvad skal der til for, at de her mennesker stilles til ansvar? [...]
I repræsenterer vel heller ikke alle danske muslimer?

– Nej, jeg repræsenterer Det Islamiske Trossamfunds 1000 medlemmer og dem, der er enige med os. Men demokratiet er for de aktive, ikke for de passive. Og vi gør noget for at hjælpe muslimerne. Det er ikke en børneleg, det her.
Paragraffer er ubrugelige
»At søge udstedt et religiøst dekret i Mellemøsten imod en dansk politiker eller en dansk avis, er så forstemmende dumt, at det først og fremmest er en ubehagelig påmindelse om, hvilke konflikter der venter i fremtiden, når integration af radikale muslimer er så umulig, som den forekommer at være.«
Leder i Kristeligt Dagblad

Dansk fatwaforsyning
Talsmanden for Islamisk Trossamfund Kasem Ahmad - eller hvordan det nu skal staves i denne uge - hører til den eksklusive kreds af herboende, der har bebudet hele to fatwaer på samme dag. Det skete i fredags. Om morgenen kunne man i Jyllands-Posten læse, at den opbragte gudsmand ville bestille en fatwa mod Jyllands-Posten, som ellers var blevet frikendt for injurier mod 1,5 milliarder muslimer ved byretten i Århus i oktober sidste år. Så hvorfor netop fredag den 13. juli? Selvfølgelig fordi der samme dag kl. 13 skulle afsiges dom i en anden af Islamisk Trossamfunds injuriesager, denne gang mod Pia Kjærsgaard. For at dommeren ikke skulle være i tvivl om, hvilken vægt Islamisk Trossamfund lagde på en rigtig afgørelse, ville Ahmad da lige gøre opmærksom på, at hvis han ikke fik sin vilje, havde han andre metoder.
Det hjalp desværre ikke, for dommeren frikendte Kjærs­gaard, og Kasem Ahmad svarede på stedet med at bestille endnu en fatwa hos sine leverandører i Mellemøsten. Vi er således hastigt på vej mod en ny situation, hvor det at have en fatwa hængende bliver et statussymbol for dem, der allerede har villa, feriebolig og pensionsordning. Ja, du puster dig godt nok op, vil man snart kunne sige til selvhævdende debattører og kulturpersonligheder, men er der nogen, der har gidet ofre en fatwa på dig?
Lars Hedegaard , Groft Sagt

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net