onsdag, august 15, 2007

"Antifascister´s" fascist metoder

SA´s tæskehold ville have kunnet genkende sig i dette. Politisk vold er ikke helt ualmindeligt i Sverige. Det usædvanlige ville være hvis en Riksdagspolitiker denne gang stod frem og fordømte det. Hidtil har de kun givet ondt af sig, når det var dem selv det gik ud over (ex. Folkpartiets valstugar 2006)

Våldsorganisationen AFA försökte i dag kidnappa sverigedemokraten Martin Kinnunens 19-åriga sambo.
"Tre män trängde sig in i kvinnans lägenhet i Bromma på eftermiddagen. De hotade henne med kniv och band henne. När de försökte föra ut kvinnan från lägenheten ramlade hon i trappuppgången och de tre männen avvek från platsen." SvD
"Enligt utsaga har AFA tidigare stått utanför Kinnunens bostad och skrikit, samt har skickat hot om att han ska lägga ner sin politiska verksamhet, annars skulle de “komma och hälsa på”, ackompanjerat av hans hemadress."
Våldsattack mot anhörig till sverigedemokrat

Svenska extremvänstern 2007
AFA Sverige

Medierna har rapporterat en del om det på internet, men i Sveriges Television var attacken mot politikerhemmet inte ens värt att nämna och i TV4 fick attacken knappt en minuts uppmärksamhet. I Expressen i kväll börjar journalisten Wayne Seretis insinuera om attacken kan vara fingerad för att få uppmärksamhet. Hur kränkande är inte detta mot Martin och hans sambo?
Attacken mot Kinnunens hem

Fjordman skriver i "Kan demokratiet overleve i et multikulturelt Europa?" nedenfor:

"Jeg vil definere et totalitært samfunn som et der myndighetene helt åpenlyst går til fysisk angrep på opposisjonelle. Det gjør ikke svenske myndigheter, men de snur til gjengjeld ryggen til når ikke-statlige grupper gjør det for dem. Antifascistisk Aktion og andre venstreekstreme grupper har i årevis gått til fysiske angrep på innvandringskritikere. De publiserer detaljerte skrytelister der de snakker om angrep på motstandere og hvordan de har trakassert navngitte personer, for eksempel i partiet Sverigedemokratene, så mye at de ikke lenger tør være politisk aktive. Denne organisasjonen av anti-fascister oppfører seg påfallende likt, vel, fascister, ved å gå til angrep på motstandere slik brunskjortene gjorde på 1930-tallet."

Scientology fejrerede Pakistans "befrielse"
Jeg slog et sväng om Rådhuspladsen i håb om at høre medl. af borgerrepræsentationen og arrangør Sikandar Malik sige noget, helst på dansk. Men efter tre timer svandt håbet i rap, pakistanske digte og folkemusik, og jeg gik.
Jeg vidste godt at
"Unge for Menneskerettigheder" er et nyere Scientolog påfund, og at de deltog, men jeg havde ikke forestillet mig at de var hele skelettet i arrangementet. Konferencieren der annoncerede og smarte reklamespots fra storskærm mellem hvert "nummer" var Scientology hele vejen.
Scientology gjorde ellers ikke meget væsen af deres navn: et minimalt tryk på en folder og et citat af L.Ron Hubbard på scenen (se foto II - 2 skilt fra højre - klik! ). Derudover lutter bolscher til børnene og menneskerettigheder til de voksne - nja, og et medlemskab eventuelt.
Hvad har pakistanere i Danmark og Scientology tilfælles? Jeg modtager gerne forslag. En fælles offerrolle i egen indbildning ? Er der en snigende "Scientologo-fobi" i Danmark ?

De er ikke et anerkendt trossamfund i Danmark, det er forbudt i Tyskland og har været det i England. Det kan være det pakistanerne identificerer sig med, hvem ved? Et muligt sponsorskab fra hovedkvarteret i L.A.?
Og Pakistans "befrielse", den er ikke så lige til, som man kunne tro. Her et læserbrev fra Jyllands Posten forleden. Jeg kan fortælle skribenten, at Dannebrog og den grøn-hvide halvmåne vejrede fra Rådhuset.

I 1947 blev Indiens deling gennemtvunget af Den Muslimske Liga, der ønskede et separat nationalhjem for muslimer.
På den måde opstod Pakistan, og mange millioner blev tvunget på vandring og flugt, man regner med, at en million mennesker blev dræbt under massakrer. I dag er Pakistan et ustabilt militærdiktatur med Al Qaida og andre terrorbevægelser i baghaven samt et svimlende befolkningsoverskud. Menneskeliv betyder meget lidt, og især ikke kvinder. At tale om vore menneskerettigheder i pakistansk sammenhæng er absurd. Talrige meldinger fortæller, at kvinder både stenes, vansires med syre, myrdes eller forsvinder, hvis det passer ind i mandens eller klanens kram. ”Æresdrab” skønnes at være uhyggeligt almindelige. Jeg har set oplysninger på internettet om, at 60-årsdagen for denne herlighed skal fejres med en stor pakistansk folkefest på Københavns rådhusplads i morgen. Jeg vil gerne vide, om dette virkelig er sandt, og hvem der i givet fald har givet tilladelse til, at det kan ske? Samt med hvilken begrundelse en så central dansk lokalitet inddrages i disse festligheder? Desuden vil jeg gerne vide, hvorfor man fejrer Pakistan, hvis man er på flugt derfra? Er det for meget forlangt? (fotos Snaphanen)

JP.DK


Og her nogle pakistanske billeder, jeg Gudskelov ikke selv har taget, apropos kvinders værdi.......... Die Stern-10 fotos Staff told to eat away from desks for Ramadan

HOSPITAL staff in the Lothians have been told not to eat at their desks to avoid offending Muslim colleagues during Ramadan.
NHS Lothian has advised doctors and other health workers not to have working lunches during the 30-day fast, which begins next month.
The health service's Equality and Diversity Officer sent an e-mail to all senior managers, giving guidance on religious tolerance.
This includes ensuring Muslim staff are given breaks to pray, and time off to celebrate Eid at the end of Ramadan.
It is understood they also advised hospital managers to move food trolleys away from areas where Muslims work.
An NHS spokesman said he could not confirm what was in the e-mail.
Jim McCaffery, director of acute services and workforce at NHS Lothian, said: "This e-mail was circulated to a number of senior managers as we continue to promote cultural awareness in our organisation."
But the move has angered many doctors and politicians, who say it is taking religious tolerance too far.

NHS "Diversity Strategi" (National Health Service - deres "strategi" her)

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net