torsdag, august 16, 2007

Sveriges Radio og Currà -mordet

vi har ikke hørt meget til Bjørn Elmquist og Famhy Almajid i den danske debat om Currà, men SR har gravet dem frem usvigelig arkæologisk præcision. Selvstændig og meget opsøgende journalistik. SR og DR overser at det ikke så meget er "generalpræventionen" der tæller her, som at der en to kostbare sociopater mindre i landet. Iøvrigt må jeg fastholde, at det er de flygtningeproducerende lande, der dumper deres problemer hos os - ikke omvendt.
Reportage dansk utvisning
Till vårt västra grannland Danmark. Där ska nu två unga män utvisas till Turkiet efter att de avtjänat sina fängelsestraff. Männen är helt och hållet uppvuxna i Danmark. Fallet är ett resultat av skärpta invandrarlagar, och har både kritiseras för sin hårdhet och för att man skyfflar över danskproducerade problem till andra länder. Men det har också kritiserats för att man tror att det nu kan bil ännu svårare med integrationen av unga invandrare.

Indslag min. 5:30 P 1 Morgon

"Udvisningsdomme til kriminelle udlændinge skal statuere et eksempel. Men dommene afskrækker ikke de hårdeste, siger politiinspektør. Alligevel er de præventive." EB

Og hvem beskytter forresten svenskerne mod indvandringens konsekvenser ? SR ? Aldrig i livet: "Hver 5. svenske unge er blevet røvet eller mishandlet. "De røver ikke "svartskallar"

Giv os pædagoger et genetillæg
Greta Jo Kristensen, cand.pæd.soc., vuggestuepædagog i Gellerup og medl. af Århus Kommunes Børne- og Ungeråd, ,får 21.000 kr. om måneden for sit fudtidsjob i et område, hvor hun risikerer at blive slået, antastet, bestjålet, overfaldet, seksuelt chikaneret, korporligt afklapset og en række andre ulovligheder. Læserskribenten lister en række konkrete eksempler på ovenstående, bl.a. dette: Når legepladsen om formiddagen skal tjekkes, er det ikke for kattelort og slikpapir, men for menneskelig fæces, kondomer og affald fra fjolletobak, Derfor anmodes Pia Kjærsgaard (DF) om et genetillæg på 10.000 kr. om måneden, de 6.000 kr, der vil være tilbage af dem efter skat, er rimeligt, når man må tage en taxa hjem fra aftenpersonalemøderne, og fordi der fordsvinder en cykel, en taske og sågar tøj med jævne mellemrum. Pædagoger kan gøre en forskel i Danmarks meste ressourcesvage område, Gellerup, og den pædagogiske verden når meget langt med integrations- og inklusionsprocesserne, hvis pædagoger, der virker i området, får en gratis lejlighed. Pædagoger har ikke råd til boliger i Århus, så om få år vil der ikke være uddannede pædagoger i Århus, når den ældste pædagog er gået på pension.
Politiken

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net