lørdag, maj 14, 2005

Genosuicide ?

dette kan ikke skrives i en svensk avis. Heller ikke på den censurerede del af svensk net. En udmærket grund til at gengive det her:
Sveriges framtid och SDI julas frågade jag syrran och hennes kille,två barn har de, vad de skulle säga till att bo i Hjällbo. "Tja... det skulle väl gå bra."De vet vad Hjällbo är. Min andra syrraär milt sagt vänligt inställd till multikulti. Mina bröder bara rycker på axlarna åt multikulti. De orkar inte ens ta till sig vad det kostar.
Jag har genom åren pratat med en hel del folk. En äldre svensk förklarade för mig att alla kulturer med tiden går upp i varandra. För ett år sedan pratade jag med en lärare i över en timme. På slutet frågade han: Vad är problemet? Inte ett ord hade gått in.
En granne berättade att hon skulle flytta till en grannstad. -Men du skall inte bo i det och det området, hade vänner förklarat för henne.-Bara en massa utlänningar, sa hon.
En kompis blev erbjuden en kanonfin tvåaför 2 000 i månaden. 1 500 under vanlig hyra.-Därför att det är ingen som vill bo där, hade hon på bobolaget förklarat. Behöver jag skriva att det är ett mångfaldsområde i närheten?
Det är så här det fungerar i verkligheten. Och det finns inga pengar i världen som kan ändra på det. Sen kan multikultisvärmmarnatjata sitt integrationspladder till solen slocknar.Integration är de halvstuderades luftslott.De assimileringsdugliga invandrarna anpassarsig och ser till att deras ungar får en utbildning.Dom är inte ett problem. Det är de som blir kvar i ghettona som är problemet. Och ghettonafylls hela tiden på.
Om få år kommer storakullar med invandrarungar upp i giftasålder.Vem de gifter sig med vet vi redan. Enda sättet är att införa liknande regler somDanmark har infört. Minst 24 år gamla skallde vara, försörjningsansvar i är det sju år?
Blir det inte så inom fem år är det bara att flytta från landet.
"Debatten" i Sverige är tio år efter Danmark. Om sd mot all förmodan, tyvärr, kommer in i riksdagen, kommer det troligtvis inte att förändra mycket. Sd kommer att blibehandlade som pesten.Det skulle inte förvåna mig om alla sju sosse-partiernas fuhrer stod fram gemensamt ochsäga nått i stil med: Detta är skammens dag.
Sossarna la grunden till folkhemmet, de andra partierna var i mycket enig om utvecklingen. Av någon anledning var de sju sossepartiena inte nöjda med resultatet. För många svenskar.Vi river och bygger om. Om sossarna sagt att vi skall försämra förmånerna och sänka pensionernahade det inte gått, alltså fick det bli bakvägen via en massiv ulandsinvandring.
Idag håller förtidspensionssystemet på att bryta ihop. Det går inte att fylla på med 50 eller 60 000 varje år. Det är en omöjlig ekvation. Varav många inte har betalat en krona till systemet.Ulandsinvandrare kommer hit och blir personligassistent till sina egna anhöriga. På pappret har de en inkomst. Efter några år är de "utslitna"och får hög förtidspension. En efterbliven kan räkna ut att det inte håller,men inte en svensk politiker. De funderar inte ens över det.
Debatten för tio år sedan i Danmarkvar friare än den är i Sverige idag. Och det finns inget som ens antyder en debatt. Sd i riksdagen, tror jag inte kommer att ändra på det. Tyvärr.På det kommer sd med en partiledare som villstoppa massinvandringen, men som tydligen inte ens vet hur många som fått put det senaste året. Att sitta i tv och inte kunnabeslå "journalist"packet med lögn ärmilt sagt bara för dåligt.Sen kan han vara trevlig allt han vill.
Enligt Migrationsverket har 900 000 fått put de senaste 20 åren. Förra året fick 60 000 put. Är en fras som skall sitta i ryggraden. När - inte om - utan när dessa reportrarljuger om antalet put är det bara attfråga om Migrationsverket ljuger? Och uppmana tittarna att självagå in på MV hemsida och se själv.
Asylturismen: verkar tom sossarna ha fattat att den gått för långt. Om de talen som påståsöver beviljade asylput stämmer, har sossarna i princip satt stopp för asylinvandringe viaasylprocessen. Får bara en av tio stannakommer det inte vara lönt att söka asyl i S.Det är en hel sensation, OM det stämmer.
Återstår att stoppa anhöriginvandringen.Kan sd det? Eg trur ikke det. Och de sjusossepartierna kommer definitiv inte attgöra det. Dina barnbarn kommer att blien minoritet i sitt eget land. Och det ärsvenskarna som gör det, av fri vilja.Etnogenicid kallas det.Folksjälvmord.Obegripligt.
Heg.
De "Mångfalds-religiøse" laller videre derudaf. UMF - dem kendte jeg godt nok ikke. Svært at forestille sig den danske Udlændingestyrelse stå bag ved sådan noget:

En dag för mångfalden
Den 17 maj kommer mångfaldsturnén Ja till mångfald, nej till rasism och diskriminering till Filipstad. Bakom arrangemanget står Ungdomsförbundet för mångfald (UFM), Filipstads kommun och Migrationsverket.
http://www.vf.se/newvf/docs/visa.asp?textID=58391
http://www.ufm.se/index.html
minder nærmest om en rockturné eller en dollarprædikants vækkelsesturné:
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net