torsdag, juni 16, 2005

En maffia fødes

I Sverige hedder indvandrebander "gäng" og indvandrede maffiosoer hedder "kriminella nätverk". Stakkels sosser* - her troede de at de importerede mennesker, der stille og roligt ville gå hen og stemme på dem. Men samtidigt har de lagt grunden til en maffia som egentlig magtfaktor i samfundet - model Balkan eller Rusland. Rapport - 100 % afetnificeret. Ganske godt klaret, DN.
Kriminella gäng gör att maktlösheten breder ut sig
Gängkriminaliteten växer för varje dag och påverkar alltmer det dagliga livet för vanliga människor. Det framgår av en statlig studie som kartlagt problemen med kriminella nätverk.
"Vi har ingen annan möjlighet än att fly härifrån. Familjer kan inte ensamma kämpa mot dessa problem. Vi pratar om att överleva, man kan bli knivskuren här. Det är stora problem och då krävs det stora insatser från hela samhället. Vi kan endast överleva genom att försöka undvika att bli skadade och drabbade."Citatet är hämtat ur den statliga rapporten "Kriminella nätverk -gängkriminalitet", som gjorts av Mobilisering mot narkotika, under ledning av regeringens narkotikapolitiske samordnare Björn Fries................................................

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=428817&previousRenderType=6
rapporten:
http://www.mobilisera.nu/upload/Slutversion.pdf
*Mugabiseringen av Sverige
http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload6/Mugabiseringen_av_Sverige.doc
Bundtede voldtægter
nu får AB plads til 2 voldtægter og tre voldtægtsforsøg i samme notits. Papir økonomisk.
Våldtäkt på Södermalm
En våldtäkt och ett våldtäktsförsök ägde rum på Södermalm i Stockholm natten till torsdagen. På ett hotell på Södermalm ofredades dessutom en kvinna sexuellt, uppger TT. På Klippgatan våldtogs en yngre kvinna vid ett-tiden. En person har gripits. På Östgötagatan avvärjdes ett våldtäktsförsök då kvinnan ropade på hjälp. Södermalmspolisen ser inget samband mellan händelserna, men vill i nuläget inte gå ut med fler detaljer.

http://www.aftonbladet.se/vss/telegram/0,1082,65360173_852__,00.html
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net