torsdag, august 25, 2005

En pakistansk anarkist

der gjorde sig kendt tidligere ved sit Mullah løft på en vis Krekar,vækker opsigt igen. Her tungekysser hun Norges kulturminister:

http://www.dagbladet.no/kultur/2005/08/22/440923.html
- Valgerd smakte godt

blottede derefter sin bare for publikum


..hvad der gav det pakistanke miljø i Oslo "røvkatar" (= ondt i samme legemsdel) i en sådan grad, at der blev skudt 16 skud med automatvåben på hendes søsters restaurant.Men ikke bare dem, også en snerpet norske presse , og en Unni Wikan der siger "hun er selv ude om det" - underforstået, hvis der bliver skudt på hende.

og er blevet groft mordtruet af dydens og moralens vogtere på det pakistanske debatforum:http://desi.no/

"Slutt å komme med XXX-preiket om at du gjør hva du vil. Du gjør det du har lov til å gjøre. Og i noen samfunn er det stas å ta av buksa, mens i andre samfunn får man en kule i nakken. Det verste er at hun prøver å representere andre pakkiser. Derfor blir vi forbanna.
- Den bitchen skal ikke få representere oss pakkiser. Og for hver dag hun får holde på, blir det bare verre og verre. Nå er jeg i grunn i mot æresdrap, men her kommer det et unntak. Hadde noen sendt henne til himmels hadde jeg faen meg ikke hatt et lite dråpe av sympati".

Morale:en kvinde skal lade være med at spille pakistansk klovn - hvis hun har sit liv kært. Ved profetens skæg !
http://www.dagbladet.no/nyheter/2005/08/25/441321.html

norske document.no skiller hveden fra agnerne:
Hva "Shabana" handler om
I det øyeblikk noen retter våpen mot en stand-up komiker, forvandles situasjon. Vi står alle foran munningen.
Da er det ikke lenger et spørsmål om vi liker vedkommende eller ikke. Om vi synes han eller hun er morsom, dårlig eller god. Da gjelder det selve retten til å være morsom!
De som peker med våpnene mangler enhver sans for humor.
Nå sier forståsegpåerne at vi ler på feil plass. At det er ting det ikke går an å vitse om. Men det er forstadiet til Taliban-land; hvor musikk og smil var forbudt. (det var faktisk suspekt å smile i mullah Krekars miniputtrike i Kurdistan!)
Det er en historisk lov: folk som vil drepe komikere er farlige. Det går helt tilbake til middelalderen. Hoffnarren fikk si hva han ville.

http://www.document.no/weblogg
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net