lørdag, juni 23, 2007

Fear and loathing på Nørrebro

det er autentisk at være kreatviv og omvendt. Den fhv. eventyrer og DR praktikant, Sebastian, er nyhip i et mindre hipt kvarter, en biograf i den gamle Farum bane bygning. Det er nok ikke en Daniel Pearl- oplevelse*, Sebastian har haft på sin "autentiske jordomrejse" , som DR også har reklameret for. "Skal vi tage en antiamerikansk dans" med de autentiske og progressive? Det Fri Gymnasiums længsel mod skibskatastrofer, og mod hærværk og pludselig død. Yndigt, så længe det bare er noget vi leger for Kvarterløft-penge.

Og i sidste uge havde folk mulighed for at opleve en aften i Muhajedins tegn, da den eksperimenterende og alternative biograf i Københavns Nordvestkvarter bl.a. bød på optagelser af jihad-krigeres træningslejr i Afghanistan og lyd-interview med Osama bin Laden.Da vi i sidste uge havde Mujahedin-night, sad folk på tæpper, spiste dadler og røg vandpibe«, fortæller Lasse Smith.
Politiken, I Byen se også Uriasposten , Filmstationen

Den årlige "fut-noget-af -dag"
nå, det er jo også Sankt Hans i aften. Tænk at det ikke falder nogen ind, at Rushdie faktisk bliver adlet for et livslangt litterært værk på elleve store bøger, og ikke for at fornærme nogle pakistanske bjergbønder, der ikke kan læse, og ikke ville læse litteratur på det plan, hvis de kunne. Snart skal besindige diplomater på arbejde igen med at dele åndelig valium til denne verdens 6. afdeling.


»Det kræves fra muslimsk side, at vi i Vesten skal respektere sharia, selv om vi ikke selv er muslimer,« siger Mehdi Mozafarri.
»Det er, hvad jeg vil kalde dhimmificering. Det er i det perspektiv, balladen om Salman Rushdie skal ses.«

Balladen om Rushdie
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net