onsdag, marts 09, 2005

"Hverdagsangstens strubegreb"

DN Posted by Hello

Ulf Nilson skrev engang: Hvordan kan man løse et problem man ikke vil identificere"?
..og som læsere af denne blog ved: når ordet "vardag" dukker op , så er det alvor (jvf: "vardagsvåldet".
Hvad nytter en statlig induceret feministideologi , når kvinder ikke kan færdes frit i Sveriges byer længere uden angst for vold og voldtægt ? (Se SvD artiklen). Hvad nytter hele "genus-debatten" når svenske kvinder (og mænd) er sunket i knæ af brandbeskatning af deres ikke alt for rigelige lønninger - i en sådan grad at de nu er sygemeldte for 80 mia kroner om året ? Når middelklassen er proletariseret af indvandringens omkostninger. Hvad skal Sverige i det hele taget med den næsten kulturrevolutionære feminist-indoktrinering, når er af verdens rigeste og mest ligestillede lande, på én generation har fået to voldsomme problemer: Et amputeret velfærdssamfund og en galopperende kriminalitet ? DET er de egenlige problemer, som rækker langt udover den feministiske sutteklud kvinderne har fået til gengæld. - Lad så Politiken, Information og DR hylde Sverige på dagen - de ser kun overfladen. De lever, som Drude Dahlerup, i et åndeligt "gated community".Realiteterne er anderledes barske. Læs her:
http://www.svd.se/statiskt/brannpunkt/pdf/get_file.asp?Filename=SVD-20050308-A05%20BRA%204.pdf&week=10
KVINNODAGEN
Oavsett bildandet av ett feministparti finns det en lång rad jämställdhetsproblem 0Debattguidesom inte kommer att lösas över en natt. Ett akut sådant är kvinnors vardagsrädsla, som dagligenkrymper deras livsutrymme. Om jämställdheten ska kunna ta ett kliv framåt krävs nu stöd tillkvinnors organisering, skriver författarna Moa Elf Karlén och Johanna Palmström.
Politikens Stockholm korrespondets blåøjethed kan studeres i kronikken her:
http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=368358
Alt om den svenske kvindedag her - også om Göran Persson der ser ud til at få succes med at indhegne skattesvigeren Gudrun Schymanns feministparti planer.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1042&a=387940&previousRenderType=6

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net