mandag, april 11, 2005

Danske læsetips

selvom jeg desværre ikke kan tilbyde oversættelses service i øjeblikket, så er der trods alt en del svenske der læser dansk:
http://www.jp.dk/ssmorgenavisen:aid=2977706
Den multikulturelle illusion
Af Af KENT OLSEN, Jyllands-Postens korrespondent
Tyskland er nået til en sandhedens time. En frimodig borgmester i Berlin skaber røre ved at sige det, som flere og flere betragter som en kendsgerning i Tyskland: »Multikulturelle samfund er slået fejl.« Indenrigsminister Otto Schily lægger lidt til: »Multikulturel lyksalighed er en illusion.«

http://www.jp.dk/ssmorgenavisen:aid=2986360
Norge: Landet i midten
Af Af HENRIK VINTHER OLESEN, Jyllands-Postens udsendte medarbejderNorge har over de seneste år strammet sin udlændingelov, og flere stramninger er på vej. Dermed nærmer Norge sig Danmark, men samtidig nærmer nordmændene sig Sverige, når det gælder lovsikret beskyttelse af etniske, kulturelle og religiøse grupper. I Norden er Norge landet i midten, men med samme problemer som broderfolkene, når det gælder integrationen, hvor lav beskæftigelse hos indvandrere og flygtninge er blandt problemerne.

slut med PUT (pdf. s. 13)
http://www.danskfolkeparti.dk/cgi-files/mdmgfx/file-53-20120-14907.pdf
Regeringen synes, at der er strammet nok, mens Dansk Folkeparti mener, at der er behov for flerestramninger på udlændingeområdet. Så skarpt kan fronterne trækkes op mellem regeringen og Dansk Folkeparti.
http://www.danskfolkeparti.dk/sw/frontend/show.asp?parent=19081&menu_parent=&leftmenu_parent=&layout=0
Pia Kjærsgaards ugebrev - ”Køb en arabisk lejemorder – Pris: 100.000 kr.
”Sådan lød en dansk avisoverskrift i weekenden. Og det gjaldt ikke en reportage fra Gaza, Beirut eller en eller anden arabisk røverstat – det var såmænd i forbindelse med omtalen af mordet på en tyrkisk narkohandler i Fredericia. Det fremgik, at man i indvandrermiljøer i Danmark som noget helt naturligt kan bestille arabiske lejemordere fra blandt andet Esbjerg og Sønderborg.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net