torsdag, april 07, 2005

Ordveksling

Jamen, det skriver de. Og de har gjort det i nogle år. På den anden side, hvis nogen havde sagt ved nytår 2002/2003, at landets udenrigsminister skulle myrdes i det kommende år af en serb-nationalist, var de vel blevet ordineret lykkepiller. Jeg skal vel vare mig for spådomme.
Demokratisk
När kommer Sverige att gå under p.g.a den okontrollerade massinvandringen av kriminella och bidragstagare från världens alla hörn? När tror ni? Om 10 år eller 15 år?
---------
Jag tror på en väpnad idologisk krig/konflikt redan inom 24 månader någonstans i väst-europa. Då tänker jag bla på Frankrike och Holland. I Sverige kommer en konflikt inom 5 år och det är jag helt övertygad om. Vi kommer att få en välfärdskollaps och därefter ett konfliktkrig mellan islamiska värderingar och västerländska värderingar.
---------
Jeg tror det tar betydelig kortere tid enn 10-15 år før Sverige "går over ende". Landet er destabilisert og økonomien går det bare en vei med. Nedforbakke. Hvordan sammenbruddet vil arte seg, og på hvilket sett de andre skandinaviske landene vil bli påvirket er jo også et interessant spørsmål. For upåvirket vil hverken Danmark, Finland eller Norge være den dagen Sverige bryter sammen.I øvrig er vi jo vitne til en destabilisering av hele Vest-Europa. Ta en titt på Frankrike som ikke en gang kan håndheve egen territoriell integritet. I enkelte områder i Frankriker gjelder muslimsk lov, og når myndighetene skal ha tak på en terrorist eller et annet fanskap fra et av Magreb-landene må de inn med militæret. Og verre blir det. Historien gjentar seg i Europa. Nå med en importert indre fiende.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net