torsdag, april 07, 2005

Schyman: 2 kommentarer


hans lindström
Selvom feminist initiativet har fået rigeligt med presse, og burde ties ihjel, så står de til at få 7 % af samtlige stemmer. Det er ca. 28 pladser i Riksdagen. Alene af den grund disse to kommentarer:
http://www.svd.se/dynamiskt/ledare/did_9484593.asp
Början till slutet............. Feministpartiet
Feministernas politiska lösningar består ju av mer av det som hittills skapat de problem och hinder som många kvinnor upplever i sin vardag: en totalmonopoliserad välfärdssektor utan valmöjligheter men med arbetsgivare som kuschar sina anställda enligt de värsta 1800-talsfasonerna, en skatte- och bidragsskruv som missgynnar vidareutbildning och gör det svårt att leva på sin lön, eller en skola som är ett ständigt bekymmer för de flesta föräldrar; bara för att nämna några exempel....................................

.........Feministpartiet kommer att vara ett levande exempel på och en ständig påminnelse om att feminismen som politisk analys och företeelse bara är ett sätt att klä vanligt, gammalt misslyckat socialistiskt trams i en ny skepnad. Och det ger en rejäl chans för de politiska krafter som står för en annan politik att på ett bättre sätt levandegöra sitt alternativ, just för dem som feministerna försöker locka.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net