mandag, april 18, 2005

Sverige: Et cementeret, etnisk klassesamfund

( et PS: En af DK´s mest læste blogs, er vågnet til live igen idag: http://www.uriasposten.net/)

Migrationsverkets leder er bekymret .Det forstår man - men det er dette der bekymrer ham, ikke overskriften:
Utvecklingen i Nederländerna och Danmark oroar och skrämmer. Varningen borde vara tydlig: agera tidigt och kraftfullt - innan de opinionsmässiga jordskreden förskjuter det politiska landskapet i en främlingsfientlig riktning. Sverige är absolut inte skyddat mot denna utveckling. Samtidigt har Sverige chans att avvika positivt bland Europas länder. Tre nyligen presenterade internationella jämförelser stärker den bilden.
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=404174&previousRenderType=2
En folkelig kommentar, der næppe ville have en chance som læserbrev. Forresten, spørg din lokale Radikale multikulturalist: Hvor bor du selv ?
Andreas Carlgren bor på Kungsholmen
rasrent i en mycket dyr lägenhet. Även han har en pojkvän. Carlgren kommer därför aldrig att få uppleva att ha sina barn i en invandrartät skola.
Han kommer nämnligen aldrig att få några barn. Ej heller vill han att flytta till ett invandrartätt område.

SVT hade en gång en programledare som bröt så mycket att det var direkt svårt att förstå vad han sa. I ett av hans program så frågade han Carlgren om han inte själv skulle flytta själv till en invanadrartät förort och betala skatt där.
Carlgren så ut som han fått en el-stöt och kontrade blixtsnabbt "att det skulle vara helt fel väg att gå"....bla bla bla... - Hur hippt är det med araber i
gaykretsar egentligen? Zero skulle jag vilja påstå...Precis som många andra män inom "antirasist" rörelsens toppar. ex Expo redaktionen så är även Carlgren gay- Jag har inget emot bögar men jag gillar inte lobbyister.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net