mandag, maj 30, 2005

Ambulerende ørkesløshed

Man siger (med rette) at golf er den dyreste og kedeligste måde at få sig en gåtur på. Jeg går en lang tur hver dag,"der er ikke det problem man ikke kan gå sig fra" - og Kierkegaard har næsten ret. For dog ikke helt at være overladt til mine egne tanker, og synet af turisternes ørkesløse vandren, har jeg altid et lille kamera med. På en måde minder masseturismen mig om golf : En dyr måde at kede sig på. Shorts, solbriller, T-shirts, og et spejdende blik som om de leder efter noget de har tabt. Måske jeg selv ligner en turist selvom jeg har slidt de samme brosten i 50 år?
På en af byens fineste pladser, Amagertov, kan man se i Storkespringvandets fontæne, at turisterne åbenbart prøver at trøstespise sig fra deres livslede. Det ser ikke godt ud ! Jeg håber virkelig alle de øl og burgere hjælper.

På min videre tur, så jeg dettesyn på det nyrenoverede Kgs Nytorv.Jeg aner ikke hvad de blege balletpiger bestiller på Krinsen, men det var lige hvad der skulle til for at bortradere burgere, øl og cola flasker. Og de åndsvage tri-shaws på Amagetorv, som de kalder rickshaws. Opløftet vendte jeg snuden hjemad. (Den franske ambassade i baggrunden flagede, men de glædede sig lige tidligt nok, de Jakobinere. - :-))))

foto©webmaster
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net