søndag, maj 15, 2005

Hitzb ut Tahrir møde netop nu

angiveligt om "moderate imamer" som har valgt at samarbejde med Politiets Efterretningstjeneste.
foto © webmaster

Hizb ut-Tahrir: Imamer spionerer for PET

De muslimske imamer i Danmark, der samarbejder med Politiets Efterretningstjeneste (PET), bliver betegnet som forrædere og spioner af den fundamentalistiske organisation Hizb ut-Tahrir, som søndag havde indkaldt til stormøde i Indre By medborgerhus i København.
Omkring 200 muslimer af begge køn deltog i mødet, der var en reaktion på sidste uges PET-konference om terrorismens rødder i Danmark.
Møder med imamer

I forvejen har PET holdt møder med en række imamer i et forsøg på at forhindre og forebygge terror på dansk jord, og det vækker harme hos Hizb ut-Tahrir.
På mødet opfordrede talsmanden for Hizb ut-Tahrir, Fadi Abdullatif, til at stå sammen mod "de trusler, der omgiver muslimerne i dette land".
- Det handler om at modstå efterretningsvæsnets offensiv, som tilsigter at rekruttere moderate imamer i kampen mod islam og andre muslimer samt omdannelsen af moskeerne til spionagecentre mod muslimer, siger Fadi Abdullatif.
Afviser beskyldningerImam Abdul Wahid Pedersen, der har deltaget i møder med PET, afviser over for TV-AVISEN beskyldningerne fra Hizb ut-Tahrir.
- Det er jo aldrig rart. Det er ikke en særlig flatterende betegnelse, men jeg ved, at det ikke har noget på sig, så det må jeg tage med et skuldertræk, siger Abdul Wahid Pedersen.

http://www.dr.dk/nyheder/indland/article.jhtml?articleID=253733
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net