søndag, maj 15, 2005

Khmer Verte


I Sverige er der et parti, som ville være en obskur underholdende sekt, hvis det ikke lige var fordi de holdt regeringen Persson ved magten. Et parti som i ramme alvor bruger deres tid på sager som borgerløn,selvstyrende gymnasier, kønsneutrale ægteskaber, personnumre og identitetspapirer,solidaritet med dyrene, fri indvandring, og som på den nyligt overståede kongres foreslog at ordene "han" og "hon" skulle erstattes med det neutrale "hen" (!) - Set fra vestsiden af Sundet, er det bare højkomik, men fra østsiden.........? Og nu kommer der måske tilmed et Feministparti, som skal holde den afdankede Schymans exorbitante privat økonomi kørende. Danske Radikale har her fået alvorligt utopist- baghjul.
Ulf Nilson gir dem én på hatten - han har vist mere lyst til at græde end le:
Miljöpartiet borde byta namn.
Mitt förslag är: Rättrådighetspartiet Talibanerna, Sverige-sektionen.På sin kongress nyligen diskuterade de nya talibanerna att avskaffa räntan, definitivt ett av de hjärndödaste förslagen det här århundradet. Islam förbjuder uttagande av ränta – vilket utan tvivel är en av många förklaringar till att arabvärlden är ekonomiskt efterbliven och politiskt nedsumpad. (För säkerhets skull vill jag här påpeka att uppgiften om nedsumpning är hämtad ur en rad FN-rapporter, alla skrivna av arabiska analytiker.)Rättrådighetspartiet Talibanerna (tidigare känt som Miljöpartiet) diskuterade också medborgarlön. Hjärnsläpp igen, men inte på det sätt ni tror.
http://www.expressen.se/index.jsp?a=284960
link til MP - timers makaber underholdning:
http://www.miljopartiet.se/default.asp
eller se SVT kl. 20:00
http://makeashorterlink.com/?D1252141B
Könskrig på kvinnojourerna
Den extrema feminismen har fått fäste i Sverige. I Riksorganisationens för Sveriges kvinnojourer, ROKS, är det självklart att många män hatar kvinnor.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net