søndag, maj 29, 2005

Klankultur - 2200 Nørrebro, år 2005

er uden fine fornemmelser og gentleman manérer.På caféen ved siden af, drikker Nørrebros radikale, kreative elite uforstyrret videre.
senste - allerede anholdelse:
To ansatte på Café Rust anholdt for drab
Københavns Politi har anholdt to ansatte fra Café Rust, som mistænkes for at stå bag skudattentatet fredag aften, der kostede det ene skudoffer livet.
http://www.dr.dk/nyheder/kriminalitet/article.jhtml?articleID=256105
Den klinisk afetnificerede svenske version:
En dog i skottdrama i Köpenhamn
http://sydsvenskan.se/nerikes/article106494.ece
En dræbt ved skudangreb på Nørrebro
Politiet jagter fire mænd i en mørk BMW efter skudopgørFire mænd formentlig af udenlandsk herkomst jagtes af politiet efter en skudepisode på Nørrebro i København. Der kan være tale om endnu et opgør om hashmarkedet.
Tumultagtig stemning
Godt en time efter skudattentatet på Nørrebro var der igen ro i kvarteret, og lige rundt om hjørnet sad københavnerne på Sankt Hans Torv og drak café latte og kolde øl i sommeraftenen.Kort efter skyderiet var der anderledes tumultagtig stemning i området, da venner til den dræbte lod deres frustrationer få frit løb, blandt andet ved at sparke på butiksruder. I den anledning anholdt politiet en række personer.
»Vi hørte et højt skænderi. 10-12 mænd råbte og skreg. Så gik de ind i gården ved Cafe Rust, og der lød først ét skud og siden fem skud hurtigt efter hinaden,« siger en gæst fra en restaurant lige ved siden af det sted, hvor skudopgøret fandt sted.
http://www.bt.dk
http://www.dr.dk/nyheder/kriminalitet/article.jhtml?articleID=256098
video:tilskuere amok efter drab, se efter min 2:11
http://www.infocast.dk/bt/launch.php?id=1340"Nej, hvor er det altså skide irriterende...........at Gulbergsgade er spærret. Nu skal vi gå en kæmpe omvej" siger en af tre piger to timer efter bandeopgøret. 20 meter fra Rust er torvet fuldt af mennesker. En hel del opdager formodentlig aldrig hvad der er sket lige om ørerne på dem.Og i morgen er der én eller anden Karl Bagklog der siger at det er regeringens Christiania-politiks skyld eller at "integrationen er slået fejl". Må jeg anbefale dem en tur til Beirut. Der behøver ikke være mere borgerkrig end sædvanligt, selvom der var det første gang jeg satte foden på libanesisk jord. foto©webmaster

Rust ca. midt i billedet

alt ved det vanlige på torvet, muntre rytmer fra enhver café-latte café

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net