fredag, juni 03, 2005

Antalet apatiske flyktningbarn bara ökar

Afpresningsforsøgerne fortsætter:
Antalet apatiska flyktingbarn som behövt vård i Sverige är fler än vad som tidigare rapporterats.Det visar de senaste siffrorna som forskningsledaren och docenten i sociologi Nader Ahmadi tagit fram på regeringens uppdrag.
Samtidigt förstärks nu, enligt Ekot, bilden av att det här är ett problem som med få undantag bara förekommer i den svenska asylprocessen.Ett svar från England och ett från Österrike bekräftar bilden att problemet bara finns i Sverige, säger Ahmadi.- Om det är så att asylsökande barn inte blir sjuka i Danmark eller Norge eller Finland, då kan det finnas ett värde i att förstå vad det är som skiljer våra länder åt i omhändertagandet av asylsökande barn, säger regeringens samordnare Marie Hessle till Ekot.
http://www.expressen.se/index.jsp?a=294742
Og i parentes bemærket - endnu et afstumpet rovmord på et ældre,troskyldigt bondepar. Man kan næsten historien udenad nu. Det er for tragisk!
De låg mördade i ladugården
BRATTÅS, HÄRNÖSAND.
När dottern kom in i huset för att leta efter sin 70-åriga pappa stod lådor och skåp på vid gavel.När hon gick till ladugården gjorde hon den fasansfulla upptäckten:Innanför dörren låg hennes pappas 67-åriga kvinna. Längre in hittades hennes far – båda ihjälklubbade.
http://www.expressen.se/index.jsp?a=294718
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net