onsdag, juni 22, 2005

Fred og frihed

Bush skal da være velkommen, men selv er jeg noget i tvivl om den Irak besættelse. Virker ærlig talt som USA har sat sig op på en vild kamel, mens de fleste andre civilliserede lande står og glor på - passivt.Nationbuilding er ikke konservativ politik.Men - i bedømmelsen af amerikanske præsidenter, kan man også bruge en tommelfingerregel: Hvem hader dem ? Hvem hadede instinktivt Ronalds Reagan ? Anker Jørgensen og Svend Auken. Ergo - han kan ikke ha været så slem. Jeg benytter den samme metode på Bush, der godt nok ikke er klassisk dannet som en Kennedy, men måske ikke den djævel Dansk-Norskoreansk venskabsforening synes.
http://www.fredogfrihed.org

Brev med vitt pulver i hotkampanj i Stockholm
Flera statliga myndigheter, Stockholms stad och stadsdelsförvaltningar utsattes på onsdagsmorgonen för en invandrarfientlig aktion.Vid postutdelningen upptäcktes ett kuvert innehållande vitt pulver samt en skrivelse med invandrarfientliga slagord. Avsändare var en hittills okänd organisation med namnet"Demokratisk befrielsekamp nu".
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=431193&previousRenderType=6
Konvertit krönika
Muhammad - Satans trofaste slave
Koranen afviser Jesu guddommelighed. Derfor har islam alle dage været en voldsom trussel mod den dogmatiske kristendom, og derfor har den kristne kultur fremstillet islam så hadefuldt. Skulle vi se at komme videre? Kronikøren er bachelor i religionsvidenskab og tilknyttet islamiske studier ved Københavns Universitet.
http://politiken.dk/visArtikel.iasp?PageID=384087
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net