mandag, juni 20, 2005

Våldtäkt - und kein Ende

kom an med din Feminism, Persson ! Pseudo och vulgär feminism var vel rätta ordet. Hej, Drude Dahlerup i Stockholm, om du läsar med:
Pakistanier häktad för våldtäkt på 12-årig flicka
En 28-årig man från Pakistan häktades vid Västmanlands tingsrätt måndagen den 13 juni som misstänkt för att ha våldtagit en blott 12-årig flicka torsdagskvällen den 9 juni på Önsta Gryta i Västerås.
28-åringen och hans kamrater lockade enligt uppgift med sig 12-åringen och hennes kamrater till en lägenhet för att titta på tv. Av någon anledning hamnade flickan och 28-åringen i sovrummet där flickan sedan våldtogs.
En polis med insyn i utredningen säger att det rör sig om en fullbordad våldtäkt. 28-åringen bor tillsammans med flera andra män i den aktuella lägenheten.
Läs mer:
»
Våldtäktsmän från förort utpekade av 17-åring » Tre litauiska män åtalas för grov våldtäkt och grovt häleri » 13-årig flicka utnyttjades sexuellt i 10 månader » Tre utländska män söks för överfalls-våldtäkt i Kristinehamn » Fem unga invandrare häktade för gruppvåldtäkt i Akalla » Tre utländska män söks för brutal våldtäkt i Borlänge » Hiv-smittad asylsökande dömd för överfallsvåldtäkt » Tre utländska män söks för våldtäkts-överfall i Moheda » SD-Kuriren avslöjar: Asylsökande häktade för våldtäkt på två 15-åriga flickor i Lessebo » Asylsökande åtalad för våldtäks-överfall i Linköping» Hjälp Efterlyst i jakten på våldtäktsmän » Hiv-smittad asylsökande åtalad för överfallsvåldtäkt » Dömdes till sex års fängelse för våldtäkt på barn » 20-åring våldtogs på parkeringsdäck » 15-åring våldtogs och torterades i två dygn » Greps för våldtäkt mitt på ljusa dagen » Två svenska flickor våldtogs och misshandlades » 21-åring häktad för Liljeholms-våldtäkten » Flickebarn lever farligt i Sverige » Fördubbling av antalet överfallsvåldtäkter i Malmö
http://www.sdkuriren.se/nyheter.php?action=fullnews&id=628
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net