mandag, juni 20, 2005

"Strukturel diskrimination" ?

glöm det.
Mange indvandrere fra ikkevestlige lande har så få kvalifikationer, at de ikke kan bestride selv de dårligst lønnede job.
Halvdelen af indvandrerne fra ikke vestlige lande mangler kvalifikationer til selv de lavest betalte ufaglærte job på det organiserede danske arbejdsmarked. Det fremgår af en endnu ikke offentliggjort undersøgelse fra Rockwool Fondens Forskningsenhed.

http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=383707
http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=369954/
foto BT

Veluddannede indvandrere udvandrer
Indvandrere med høje danske uddannelser på eksamensbeviset vælger i højere grad end veluddannede danskere at forlade landet efter endt uddannelse.
Integrationsminister Rikke Hvilshøj (V) skriver i et svar til Folketingets integrationsudvalg, at mens kun 3,7 procent af danske universitetsuddannede er rejst inden for et år efter afsluttet uddannelse, så er det tilsvarende tal for indvandrere 13,9 procent.
Hvis man kun ser på de studiesøgende indvandrere, der er kommet til Danmark inden for et år inden studiestart - og som derfor typisk er kommet for at læse - så er 32,7 procent rejst igen et år efter, at de er blevet færdige.
Paradoksalt udvandrer allerfærrest - 2,4 procent - af de veluddannede efterkommere af indvandrere, der altså er født i Danmark.
/ritzau/

http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3116690/
rapporten bliver tilgængelig her:
http://www.rff.dk/
Vil forby søskenbarn å gifte seg
2/3 del högra risk för misbildningar
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article1059040.ece
http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article1059039.ece
Konsangvinitet og medfødte misdannelser
danska Läkaretidningen - Ugeskrift for læger
http://makeashorterlink.com/?L63C21A4B
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net