mandag, juli 25, 2005

Irshad Manji - islamistens värste mardröm


© webmaster
Osama bin Ladens værste mareridt
KRONIK Canadiske Irshad Manji er en af de få muslimer, der åbent diskuterer islams problemer. Hun mener, at muslimerne skal lægge offermentaliteten på hylden og skynde sig at gøre noget, inden ekstremisterne løber med det hele
af Lone Nørgaard
(Kristeligt Dagblad d. 25. juli 2005)
Den 15. juli kan jeg læse i en artikel på nettet, at danske muslimer er trætte af ydmygelser. Og at ved fredagsbønnen i en pakistansk moské på Vesterbro er der bred enighed om årsagen til tragedier som den i London: ”Muslimer bliver dræbt og ydmyget - de bliver vulkaner, der sprænger i luften”. word doc.
http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload1/Osama_bin_Ladens_mareridt.doc
Ta i sommerhus !
en svensk skriftlærd bedømmer terror-risikoen som lille dér. Uden eksperter var vi ilde ude. Skulle man ikke hellere have advaret 650 danskere, der troede de kunne holde uforstyrret badeferie midt i et ægyptisk beduin-territorium. Og tilmed kræve krisepsykolog pronto når det går galt ?
Samtidigt er Danmark blevet belønnet for indsatsen i Irak med et besøg af Bush, med modtagelse hos kongefamilien og landets ledende politikere med Statsministeren i spidsen. Alle disse ting kan opildne terroristerne yderligere, siger Gunnar Jervas fra Totalforsvarets Forskningsinstitut i Stockholm til Sky News.
Sikkerhedseksperten advarer imod terrorrisikoen i fx København, men mener, at man roligt kan tage en uges ferie i et sommerhus da risikoen for, at et enkelt sommerhus udsættes for terrorbombning, er forsvindende lille.

http://www.dr.dk/nyheder/indland/article.jhtml?articleID=266123
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net