lørdag, juli 23, 2005

Vi ved for lidt om muslimske værdier


foto © webmaster
af Karen Jespersen
( 23.07.05 i Berlingske)
Der er brug for en dyberegående undersøgelse af muslimske indvandreres værdier. En tysk undersøgelse gav opsigtsvækkende resultater.
De fire muslimer med indvandrerbaggrund, der udførte terrorbombningerne i London, blev betragtet som helt almindelige unge mennesker. Men de viste sig at være særdeles fjendtligt indstillet over for Storbritannien og den vestlige verdens værdier. Gennem længere tid havde de været i gang med ekstremistisk virksomhed. Men deres tilforladelige ydre fremtræden var nok til, at de blev opfattet som velintegrerede. word doc:
http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload0/jespersenvaerdier.doc
Den empatiske terrorist
Socialdemokratiske Aftonbladet har sin egen udgave af DR´s nyttige yndlingsidiot, Jan Øberg, som her forklarer os at en velsitueret middelklasse-indvandrer, sagtens kan sprænge folk i stumper og stykker af ren solidaritet med verdens undertrykte. Og underforstået - at det er da helt forståeligt selvom det ikke er rigtig pænt af dem. Og så kommer alle de hjemløse kommunisters sædvanlige smøre. Nu har de ikke bare omdannet europæiske samfund til rene krudttønder, nu skal vi også pænt gøre som radikale imamer siger:
Gott mot ont, vi mot dom
ÅSA LINDERBORG: Demonisering i stället för analys när bombliberalerna går loss
.
Usama bin Ladin - kapitalist och kapitalismens fiende nummer ett.
Thomas Bodström - justitieminister som vill vara bäst i klassen.
Lars Leijonborg - hårdför liberal som inget lärt av historien.
"Terrorismen är avskyvärd just för att den, precis som stormakternas bombmattor över städer och byar, drabbar civila människor."
http://www.aftonbladet.se/vss/kultur/story/0,2789,675122,00.html
så er der andre toner i Expressens leder:

"Det är den mest extrema formen av islamism, en giftig blandning av saudisk wahhabism, nazism, kommunism och det muslimska brödraskapets tidiga 1900-tal, som är ideologin bakom de senaste årtiondets mest blodiga terror."

"Studier av 300 palestinska självmordsbombare visar att 38 procent av dem var universitetsutbildade. Att jämföra med det folkliga snittet på 7 procent."
http://expressen.se/index.jsp?a=408695
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net