fredag, juli 22, 2005

"Ni kommer få det störste straffet"


truer denne sympatiske og taknemmelige type sit værtsland:
Den 39-årige svensken som är misstänkt för Londonbomberna hotar med skräckscener.- Sverige får skylla sig självt och ni kommer att få det största straffet om jag blir utlämnad till USA eller England. - När Säpo gjorde en husrannsakan hos honom i en Stockholmsförort hittade man två pistoler och ett gevär samt flera CD-skivor med al-Qaidapropaganda och hemliga recept på hemmagjorda bomber.
hvad han jo sagtens kan, en nyttig samfundsborger og en "stor tilgång" - som Sahlin ville have beskrevet ham.
Har två fruar men inget jobb
39-åringen är född i Libanon, men reste till Sverige när han var 18 år gammal. Här träffade han sin första svenska hustru, och de fick en dotter som har hunnit fylla 18 år. Men de skildes senare. Nu är han gift med två kvinnor samtidigt. Båda är från Somalia. Trots att han försörjer två hem har han inget riktigt jobb.
http://www.expressen.se/index.jsp?a=408031
Man linked to London bombings threatens Sweden
http://www.thelocal.se/article.php?ID=1775&date=20050722
man må være taknemmelig over at Danmark i fremtiden fravælger uduelige og skadelige personer som ham:
Vælger stærke flygtninge til DK
Det er ikke mere nok at have behov for beskyttelse, hvis en flygtning ønsker opholdstilladelse i Danmark: Man skal også have integrationspotentiale.
Det er kernen i en lovændringen vedrø­rende de 500 såkaldte kvoteflygtninge, der kommer til landet under aftale med FNs Flygtningehøjkommissariat, UNHCR.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php?id=2642408
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net