tirsdag, juli 26, 2005

"Vittnena känner skuld och skam"

hvilken lettelse det må være for kokken Marcus Gabrielsens forældre, at mordet på ham trods alt ikke har været helt forgæves.
I denne sag går jeg ud fra den svenske "omvendte tommelfingerregel" - nemlig, at når etnicitet ikke nævnes, er sagen oftest indvandringsrelateret. Altså endnu et af utallige ofre for svensk indvandringspolitik.*
Når man nu betænker at tilståelsessagerne ved domstolene nærmest er omvendt proportionale med indvandringes takt, kan man godt tvivle på om denne "skyld og skam" nu også vil indfinde sig. Hårdnakket benægtelse af selv de mest rædselsfulde forbrydelser, er ikke just et tegn på en højt udviklet samvittighed.


"Många av vittnena till Marcus Gabrielsens död har
ändrat eller tagit tillbaka uppgifter. Men vittnen glömmer inte händelser hur som helst. Det säger psykologiprofessorn och vittnesexperten Sven Åke Christianson.

- Det här är inget nytt problem. Både gärningsmän och vittnen berättar ofta först något som de tar tillbaka eller förändrar.
Enligt honom har det sällan med minnet att göra. Det beror i stället på ett motstånd att berätta vad som har hänt som uppstår efter hand."

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1298&a=442861&previousRenderType=6

Vittnen kan ha hotats till tystnad
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=22620&a=424942

Video: Föräldrarna: Det är märkvärdigt
http://svt.se/svt/road/Classic/shared/mediacenter/index.jsp?&d=39131&a=425213

*skulle mordet mod forventning ikke værer relateret til indvandringen, så er det denne mistanke svenske aviser nærer ved deres konsekvente mørklægning af indvandreres forbrydelser."Kun når det er relevant" er politikken, og det er det som bekendt aldrig.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net