mandag, april 17, 2006

Bilda front mot islamisterna

3 oversættelser af Räknenissen:
Bilda front mot islamisterna
Av Helle Merete Brix, journalist och författare
Ut med huvudduken ur skolor och på undervisningsinstitutioner.Nej till särkrav och nej till stormoskéer innan vi kan vara säkra på att det är fredlig religion och inte hatpropaganda som sprids här.
»Takbir« låter det nu taktfast när islamisterna demonstrerar. Ett kollektivt stridsrop som signalerar expansion och erövring. Ska vi bara passivt titta på medan islamister vinner kampen om territoriet? Nej, svarar Helle Merete Brix.
Hon är helt på samma linje som islamexperten Jörgen Bäk Simonsen som år 1996 ansåg att »endast en avpolitiserad och liberal islam kan integreras i Europa«.Nyligen sade imamen Abdul Wahid Pedersen i TV att han inte arbetade för att islam skulle bli den dominerande religionen i Danmark. Men i så fall sviker han rätt överraskande sin plikt som rättrogen muslim. En rättrogen muslim arbetar för att islamisera sin omgivning och samhället i största möjliga grad.

Folkepartiets bistra strateg

Av Susanne Bernth
Djup röst, mild i tonen och med högskolebakgrund. Sören Espersen är mannen vilken som presschef och nu som utrikespolitisk talesman har bidragit till att ge Dansk Folkeparti en bredare profil och framgång som regeringens stödparti. Men efter de Radikales frieri till regeringen slår han fast att DF efter ett val inte kommer att acceptera rollen som bakgårdsälskarinna, som bara tillkallas om regeringen behöver klara en majoritet.

Den tomma graven
- Under de senaste månaderna har det pratats mer om tonen än om de samhällsproblem som tränger sig på. Bara man uttrycker sig fint är det OK att man inte pratar om någonting. Vem är det då som inte uttrycker sig fint? Vems ton är det som är hysterisk, falsk eller gäll?
- Är tonen OK när en av oppositionens ledare kallar statsministern för en "farlig" man? Har han brutit grundlagen? Har han begått bedrägeri? Nej! Hur då farlig? Inget svar, fastän påståendet nog var värt att diskutera. Eller är tonen OK när en advokat jämför statsministern med Hitler? Eller är tonen OK när man i en tidning kan läsa att det »är mer än hög tid att vi får igång i en ärlig självreflektion över vilket xenofobiskt, kvävande klaustrofobiskt och absurt självförhärligande samhälle som Danmark har utvecklats till«?
Alle tre i Word dokument

Dyb kavalergang fordres
...men det er der jo integrationspotentiale i : (fotos © webmaster)
Kvindeorganisationen Kvinder for Frihed, der senest stod bag en underskriftindsamling i protest mod tv-værten Asmaa Abdul Hamid, lancerer nu en tolerance-halskæde.
Kæden har et kors, en jødestjerne og en halvmåne som vedhæng.
»Ingen religion må undertrykke«Med tolerancekæden, der altså samler symboler fra tre verdensreligioner i et, ønsker Kvinder for Frihed ifølge forkvinde Vibeke Manniche at sende et klart signal til alle religiøse ledere om, at det er på høje tid at stoppe undertrykkelsen af kvinder.
»Kvinder for Frihed ønsker med lanceringen af ’tolerancekæden’ at signalere, at det alt for ofte er kvinder, der undertrykkes i religionernes hellige navn, og at vi ikke længere skal finde os i religiøs undertrykkelse - uanset hvilken religion, der undertrykker«, siger Vibeke Manniche til Politikens netavis.
Kvindegruppe lancerer tolerancekæde
køb den her

Politiken kilde
og dens venner.Med sådanne venner , behøver parlamentarismen ingen fjender. Politiken > Redox > AFA - se nedenfor: Politikens kilder. AFA´s voldelige track record, ville kræve sin egen blog.
Skulle man løbe tør for nazister og Holocaustbenægtere i Danmark, må man enten opfinde nogen eller ta en tur over broen. I øjeblikket er det Centern (svenske Radikale) der har æren af disse verdensfrelseres opmærksomhed.
REDOX - der udfører denne vitale samfundsopgave, vil ikke på nogen måde identificere sig. Er det godt nok til Politikens nazijæger, Hakon Mosbech
Bomben kunde ha dödat mängder av matgäster och personal på McDonalds - bland dem många barnfamiljer.
Några veckor tidigare brann en stor gård ner utanför Vara.
Ungdomar knutna till Afa, antifascistisk aktion, misstänks ligga bakom dåden. Expressen har granskat det vänsterextrema nätverket, där våldet blivit allt grövre de senaste åren.
- Det är bara en tidsfråga innan någon dör, säger en poliskälla.

Expressen: Voldens netværk
Vänsterextrema och brott

Redox viser slægtskabet med AFA dokumentation ved samme lay out

Nazi-fiskerne
Dream-teamet Politiken, PET og Danmarks Radio formår i disse dage at flytte hegnspæle, således at befolkningens opmærksomhed kan blive bortledt fra alle de kedelige historier om tvetungede imamer og rettet mod højreekstremismen (altså den danske del af den), som atter er på fremmarch.
-Det begynder altid i Politiken. Efter nogle dage med negative nyheder om islamisters uheldige opførsel kan avisen meddele, at højreekstreme organisationer fisker i rørt vande. Tilfældigvis kan PETs afgående souschef Hans Jørgen Bonnichsen i en række interviews berette, at danske imamer bliver dæmoniseret og har gjort en masse for at afværge terror.
- PETs chef Lars Findsen lader i et interview med Jyllands-Posten forstå, at det store problem slet ikke er truslen fra islamistiske kredse, men fra den nu genopvakte højreekstremisme, som man kunne læse om i Politiken et par uger forinden. Samme dag, som Findsen er ude, følger Radioavisen op ved at gøre den fascistiske renæssance til hovednyheden. Som sandhedsvidne citeres bl.a. Erik Jensen fra den private, socialistiske efterretningstjeneste Demos.
Groft sagt går ud fra, at næste trin i den antinazistiske raket bliver en opfordring fra PET til politikerne om at bakke op bag imamerne, Det Muslimske Broderskab og Hizb ut-Tahrir, da de er vores bedste værn mod en ny Hitler.
Lars Hedegaard, Groft Sagt - Berlingske

Forkvinden fra Köpenick
Kastholm i Berlingske 15.4
....»Der er faktisk visse ligheder mellem den tidligere direktør på kunstmuseet Arken og Socialdemokraternes formand siden den 12. april 2005. Nu må man ikke forstå mig alt for bogstaveligt.
Helle Thorning-Schmidt blev valgt ærligt og redeligt, som den hun var. De, der valgte hende, vidste ganske vist ikke, hvem hun var. Men det var netop hendes styrke. Man kunne digte alle mulige forestillinger og håb ind i hende. Og det gjorde de, der valgte hende. Ligesom flertallet af dem, der ansatte Anna Castberg. Helle Thorning-Schmidt og Anna Castberg havde det til fælles, at de var mægtig godt egnede til at være genstand for projektioner.
Og så er der en meget væsentlig lighed til. En særlig egenskab ved jeg´et. Mon ikke denne særlige egenskab ved jeget netop er forudsætningen for, at Helle Thorning-Schmidt og Anna Castberg har fungeret så godt som mål for projiceringer?
For at melde sig som kandidat til betydningsfulde stillinger, selv om man ingen forudsætninger for at bestride stillingen har, skal man have en meget stærk jeg-følelse. Til en jeg-følelse af den art knytter sig ofte et narcissistisk træk.
Traditionelt defineres narcissisme som sygelig selvforelskelse. Det er ikke direkte dette, jeg mener, når jeg taler om et narcissistisk træk. Det, jeg hæfter mig ved, er den virkelighedsforståelse – eller rettere: mangel på samme – der følger med.
Mennesker udvikler deres forhold til virkeligheden i en konflikt og dialog mellem det, de møder den med, og det, virkeligheden møder dem med. Karakteristisk for Anna Castberg og Helle Thorning-Schmidt var imidlertid, at deres egen virkelighed var så stærk, at den overskyggede den objektive virkelighed. Fænomenet er uhyre fascinerende.
Helle Thorning-Schmidt havde den ambition, at hun ville være formand for Socialdemokraterne og dermed statsministerkandidat. Hvis man har en så stor ambition, vil man normalt gøre sig forskellige overvejelser. Man vil bl.a. interessere sig for, hvem de mennesker var, der tidligere havde været formænd, og hvordan de var blevet det. Man ville da se, at formand for et sådant parti kom man ikke lige ind fra gaden og blev. Man kom derimod med mange og omfattende erfaringer, en politisk skoling og et stærkt engagement. Man ville også gøre sig nogle grundige tanker om, hvad det vil sige at være statsminister, leder af en nation.
Alt dette gjorde Helle Thorning-Schmidt ikke. Hun lod sin egen virkelighed dominere: Jeg kan slå Fogh osv.! Og denne fantasivirkelighed er hun blevet ved med at leve i. Den er årsagen til, at hun kan skifte fra den ene politiske kurs til den radikalt modsatte med samme glade smil. Den ligger også bag hendes særlige måde at kommunikere på, som visse kommentatorer synes er så fortræffelig. Hun kommunikerer på en programmeret måde. Det er karakteristisk, at hun aldrig tager ordet i Folketinget, for her skal hun kunne improvisere og forholde sig til noget konkret. [...]
- Det skrev jeg for et år siden, og det tør jeg godt gentage. Helle Thorning-Schmidts nye plan, der blot er et knæfald for hendes modkandidat, Frank Jensens klassiske socialdemokratisme, som kunne være samfundsmæssigt relevant for et halvt århundrede siden, vil give et kortvarigt positivt udslag i meningsmålingerne, men når historien skal skrives, vil Socialdemokraternes partiformand 2005 - 2009 blot blive nævnt som et forunderligt fænomen.

Forbløffende

musikalitet
via mr.andersson video min. 4:27Nogle får aldrig nok
Another man admitted he was already married, "but could afford to take on a second wife".
He said: "I have basically registered on to this website in prospects of finding a good obedient, loving housewife.
"I want my wife to cover her whole body, read Holy Koran and offer the prayers everyday. Be at home."

Muslims trawl web for second wives
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net