fredag, april 28, 2006

Svensk islamist- talende tavshed

Ingen af Sveriges to store morgenaviser behandler denn sag på leder- eller kommentarplads idag. Ej heller de to store tabloider. (!) Sydsvenskan ofrer til gengæld en hovedledere på vanviddet. Og Göteborgs Posten en kronik. At alle svenske journalister ikke er oprørte, er ikke uventet, men alligevel urovækkende. Selv i begyndelsen af en valgkamp.
Af udlandske engelskesprogede aviser, synes det kun at være Jerusalem Post der har opdaget historien.
Jyllandsposten skriver af bitter erfaring på lederplads:
Leder: Et faresignal
EN TONEANGIVENDE svensk islamist har i et brev til de svenske politiske partier fremsat krav, der er så vanvittige, at det ville være fristende blot at afvise dem som udslag af endnu en galnings tankespind. Det ville imidlertid være at ignorere et alvorligt faresignal.
- Dels er forslaget nemlig fremsat af formanden for Det muslimske Forbund i Sverige, som har 70.000 medlemmer, dels kan det ses som et led i den sædvanlige islamistiske taktik med at fremsætte krav, der er så langt ude, at alt andet fremstår som moderate kompromiser, hvorefter de alligevel gennemføres i små bidder.Formanden for Det muslimske Forbund, Mahmoud Aldebe, der selv i muslimske kredse er kendt for sine rabiate synspunkter, har over for de svenske partier krævet særlige love, der kun skal gælde for muslimer. [ Aldebes krav]
Den islamistiske taktik så vi her i landet for nylig et eksempel på, da en gruppe utroværdige imamer i ond hensigt rejste til Mellemøsten for at sprede løgne og hadefuld propaganda mod Danmark.
- Da forehavendet var lykkedes, og danske ambassader brændte, tilbød de sig som fredsmæglere. Den beskedne pris skulle være, at Morgenavisen Jyllands-Posten højtideligt lovede at pålægge sig fremtidig selvcensur i omtalen af muslimske forhold.
- De drev til alt held deres spil så vidt, at de afslørede sig selv.Den samme grundlæggende taktik ligger bag den svenske islamists krav om lovbestemte særrettigheder.Derfor bør det ikke undre, hvis den svenske rigsdag om nogle måneder eller år skal tage stilling til enkeltelementer, som i det rabiate debatklima, der er skabt, vil fremstå som næsten moderate.
Ikke desto mindre vil hvert enkelt element være et skridt mod undergravning af demokratiet og det overordnede hensyn, at alle skal være lige for loven.
Advarselssignalet er givet.
JP Ledare
Islamiska Förbundet i Sverige

"Salamitaktikken" er det som JP her hentyder til. Den blev beskrevet af Tina Magaard for få måneder siden, og den kan svenske læsere lige så godt gøre sig bekendt med. Derfor her en reprise på svensk:
Muslimsk salamitaktik
Av TINA MAGAARD, forskningsassistent, Statsvetenskapliga institutet, Aarhus Universitet
Muslimska Trossamfundet följer troligen den salamitaktik som profeten själv använde gentemot otrogna:Först provocerar man fram en konflikt, som man eskalerar utöver vad de otrogna kunde ha föreställt sig. Sedan ger man sig själv rollen som försonaren med framsträckt hand för att uppnå eftergifter som de otrogna annars aldrig skulle ha accepterat.
Salamitaktikken, overs. av Räknenissen

Ritt venter i kulissen
Endnu et formandsskifte vil kortvarigt trække nogle R- og venstrefløjsstemmer tilbage, men kun forlænge parties dødskamp. Er Bjerregaard forfængelig nok til påtage sig "a loosing battle"? Overflødige partier bør dø - helst med en vis stil. Ellers ender de med at have Peter Brixtofte og Mimi Jakobsen som medlemmer. S´s død vil være et vellykket selvmord.
Af Karen Jespersen
Ingen tror, at Helle Thorning-Schmidt holder længe som partiformand. Derfor er der allerede nu gang i diskussionerne hos Socialdemokraterne om, hvad der skal ske bagefter. Men som sædvanlig taler man mere personer end politik.
Socialdemokraternes langvarige krise er først og fremmest udslag af en forkert politik. Vælgerne oplever ikke troværdige svar på tidens store udfordringer fra partiets side. Men Socialdemokraterne har ikke tradition for politisk selvransagelse. I stedet for at diskutere hvad der er galt med politikken, reagerer partiet traditionelt med at gøre det til et personspørgsmål.[..]

Desuden lægger Socialdemokraternes nye ordfører for integration, John Dyrby, nu direkte op til at ændre kurs og fjerne sig fra regeringens stramme udlændingepolitik. Meldingen, der kunne læses i Information torsdag, gælder mere generelt.
- John Dyrby bruger den hårde kurs over for afviste asylansøgere som eksempel. Kursen er forkert, fordi den ikke får de afviste asylansøgere til at rejse hjem, siger han. Socialdemokraterne vil derfor give dem midlertidig opholdstilladelse, en almindelig bolig og adgang til visse velfærdsydelser. Det er forståeligt, at man vil forbedre forholdene for børnene på asylcentrene. Men Socialdemokraternes nye kurs vil forstærke problemerne: Endnu flere afviste asylansøgere vil nægte at rejse hjem og flere vil komme til i håbet om en opholdstilladelse - til skade for integrationen.
Ritt Bjerregaard venter i kulissen.

Ingen burka i skolen
to tyrkiske 18 årige udelukket:
Zwei Schülerinnen einer Bonner Gesamtschule sind wegen Burka-Verschleierung vom Unterricht ausgeschlossen worden
Wegen einer Totalverschleierung mit einer Burka sind zwei 18-jährige muslimische Schülerinnen einer Bonner Gesamtschule zunächst für zwei Wochen vom Unterricht ausgeschlossen worden.

Die Zeit

Højkomik
eller tragik (efter smag), det er ikke kedeligt at være vidne til, at de økologiske, ligestillede, humanistiske svenske multikulturalisters verdensbillede kolliderer frontalt med ofrene for deres godhed. Her en Centerpartist (Radikale) der nok fik kaffekopperne i de små hjem til at skvulpe. "Mångfaldssmæk"for alle skillingerne:

"Muslimska män bör ärva mer än kvinnor"
I går berättade Rapport om Sveriges muslimska förbund, som kräver speciella lagar för muslimer här i Sverige. I dag ifrågasätter Folkpartiet om det är lämpligt att förbundet får statsbidrag för sin verksamhet. Ebtisam Aldebe som kandiderar till riksdagen för centerpartiet tycker att det behövs särskilda lagar.
Video 2 minutter
samme ,download
det kan tilføjes at Muslimska Förbundet er støttet af staten med 11 mio kroner gennem de seneste 6 år. Man må jo bare glæde sig over ikke at være skatteyder i Sverige.

Hvem kan bebrejde dem ?
alstå turisterne.
»Efter Muhammed-krisen og terrorangreb i flere muslimske lande, er det vigtigt for os at finde alternative og sikre ferierejsemål, hvor der ikke er muslimer. Vi er derfor på jagt efter muslimfri områder.«
Jagt på muslimfri rejsemål

Voldsmose..........................
de skal vist bare være glade over at det (endnu) forekommer så relativt sjældent.
60-70 indvandrere gik amok, da politiet ville foretage anholdelse.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net