fredag, maj 19, 2006

"The Whore Lived Like a German"

eller : Tyrkiet er mere Europæisk end Europa - som en tumpe sagde på SVT forleden:
In the past four months, six Muslim women living in Berlin have been brutally murdered by family members. Their crime? Trying to break free and live Western lifestyles. Within their communities, the killers are revered as heroes for preserving their family dignity. How can such a horrific and shockingly archaic practice be flourishing in the heart of Europe? The deaths have sparked momentary outrage, but will they change the grim reality for Muslim women?
- The crime might be easier to digest if it had been an archaic anomaly, but five other Muslim women have been murdered in Berlin during the past four months by their husbands or partners for besmirching the family's Muslim honor. Two of them were stabbed to death in front of their young children, one was shot, one strangled and a fifth drowned. It seems hard to fathom, but in the middle of democratic Western Europe -- in Germany, a nation where pacifism is almost a universal mantra -- murderous macho patriotism not only exists but also appears to be thriving. It may even be Germany's liberalism -- and its post World War II fear of criticizing minority cultures -- that has encouraged ultra-religious families to settle here.
Eine fremde, bedrohliche Welt
THE DEATH OF A MUSLIM WOMAN 1

THE DEATH OF A MUSLIM WOMAN 2Fogh: Hold religionen indendørs
lang godt artikel af Anders Fogh i Politiken idag. Jvf. forresten med den politiserede Svenska Kyrkan her i første del:
......"Derfor afviser jeg også kategorisk enhver tanke om at lade folkekirken lede af et kirkeråd eller en synode. En sådan instans ville med usvigelig sikkerhed begynde at udtale sig på kirkens vegne i alle mulige samfundsspørgsmål. Og så ville religion og politik for alvor blive blandet sammen og fylde uforholdsmæssig meget i den offentlige debat.
- Jeg er altså en meget stærk tilhænger af den nuværende folkekirkelige ordning, fordi den sikrer frihed og rummelighed. Parallelt hermed er jeg skeptisk over for tankerne om, at danske muslimer skulle have et valgt råd til at tale på deres vegne i alle mulige spørgsmål. Der kan være gode praktiske grunde til, at de muslimske trossamfund i Danmark danner en landsdækkende organisation. Og til syvende og sidst beslutter de enkelte religiøse samfund naturligvis selv, hvordan de organiserer sig. Men det er den danske tradition, at vi helst er fri for en religiøs autoritet til at tale på vore vegne. Også på det punkt mener jeg, at en skelnen mellem det religiøse og det verdslige er gavnlig. Religion er en sag mellem det enkelte menneske og den gud, den enkelte måtte tro på.
- For det tredje bør vi fastholde, at alle borgere i Danmark har lige rettigheder og pligter uanset religiøs opfattelse. Vi bør ikke definere hinanden som kristne, muslimer, jøder, buddhister, hinduer eller ateister, men som mennesker og borgere i Danmark. Det kunne synes selvfølgeligt. Men det er det ikke længere. F.eks. har det i de seneste år vrimlet med forslag og anbefalinger til regeringen om særlige initiativer og dialogmøder specifikt med muslimer.
- Det er naturligvis altid vigtigt for den politiske ledelse at være i dialog med grupper i samfundet. Men der findes ikke, og der bør ikke sættes en religiøs dagsorden for dansk politik. I længden er det ikke i danske muslimers interesse at blive defineret som muslimer frem for danskere. Det var netop, hvad repræsentanterne for netværket Demokratiske Muslimer anførte, da jeg mødte dem. Paradoksalt nok er det et muslimsk netværk, men det er dannet som nødværge mod de fundamentalistiske muslimers forsøg på at dominere det offentlige rum religiøst.

Many are glad she is gone
"Yet she earned no praise from the anti-immigrant, anti-Muslim right, nor from the women she tried to defend. They found her abrasive and a troublemaker. While Muslim extremists called her a heretic and wanted her dead, the average Muslim woman wanted her to just go away."
Ayaan Hirsi Ali

Norske reaktioner
Vi i HRS har vært så sjokkert over Nederlands, og i særdeleshet integreringsminister Rita Verdonk, sin behandling av Ayaan Hirsi Ali (eller Megan, som hun heter) at vi ikke har vært i stand til å kommentere det.
via HSR

Always look on the bright sides..........
som Svend Auken her nedenfor. Ser naturligvis heller ikke godt om han sagde: Jeg har ihærdigt medvirket til bosættelsen af små 100.000 potentielle fjender af den demokratiske styreform i 'Danmark. Vel, Auken?
Næsten hver tredje muslim i Danmark ønsker, at Koranen skal indgå som fundament for dansk lovgivning.
Syv pct. af landets muslimer, siger, at alene Koranen skal være fundamentet for al lovgivning i Danmark. Andre 20 pct. siger, at det bør være en blanding af grundloven og Koranen, mens 59 pct. ønsker, at alene grundloven skal være fundamentet.

Folketingets 1. næstformand, Svend Auken (S), er glædeligt overrasket over undersøgelsens resultater:
»Det viser, at langt størstedelen af de danske muslimer vil være en del af det danske demokratiske samfund, og det er opløftende, når man tænker på fordommene om, at muslimer er låst fast af religion.«
Og så er Auken forresten en tur ovre hos kammerat Castro:
Danish Legislator Meets Cuban Parliamentarians

"Vi måste våga ta i problemet"

- ja det villle være en rigtig god idé. Sådan her : Det er lille Muhammed og hans patriarkalske familie, der ikke kan finde ud af at omgås ligestillede kvinder. Og det er lille Muhammed og hans fætre der har givet Sverige Europarekord i anmeldte voldtægter og anden vold mod kvinder. Og der er kun en mulig kur mod det: Drakoniske straffe og rundhåndet udvisning af voldtægtsforbrydere: ´'En voldtægt: ud! Statsborgerskab eller ej.
Der foregår en krig mod svenske kvinder og i en krig må alle nødvendige forsvarsmetoder bruges. Med over 6 gange fler anmeldte voldtægter end Danmark, er ordet "krig" igen overdrivelse.
- Som mine læsere vil vide er voldtægt i praksis ganske gratis i Sverige, og blir en endelig dømt er straffen en parodi.
Det blir´en kold dag i Helvede inden en svensk feminist siger det ligeud. Og Drude Dahlerup er jo så glad, når man ligestillingen i teorien er længere fremme i Sverige end i Danmark. Selv foretrækker jeg praksis.
I overskulig fremtid er svenske kvinder slemt på den, tilmed sovset ind i løgn og fejgt hykleri. Og i bogstaveligste forstand på Herrens mark:
- "Att vara ung tjej idag upplevs av många som otryggt. Flera tjejer i Ellen tror att de hade känt sig tryggare om de hade varit killar. Framförallt tror de att risken för att bli våldtagen hade minskat. Risken för att bli utsatt för våldtäkt upplevs som stor. Många tjejer planerar för hur de ska ta sig hem på kvällarna, genom att använda sig av olika strategier. I rapporten berättar de om hur de låtsas ringa med mobilen på vägen hem, hur de har nycklarna i handen för att kunna försvara sig eller hur de springer hem. Det finns också uppfattningar om att man som tjej har ansvar att skydda sig från övergrepp, genom att se till att aldrig gå hem ensam. Såväl rädslan som strategierna tyder på att många tjejer känner att det inte är säkert för dem att vistas i offentliga rummet vid vissa tider. Det offentliga rummet är inte längre offentligt för alla och otryggheten begränsar friheten."
När får våra tjejer plats, Orback?
seneste eksempler på svenske kvinders misére her
oman kan genopfriske "Raskriget i södra Sverige", men bloggen her har også snart et uendelig antal hits på søgningen "Sverige våldtäkt".
Hvorfor er det ikke nær så slemt i Danmark ? Studerede hoveder vil komme med fantasifulde svar. Jeg har et helt enkelt: Sverige har 2.5 gange så mange indvandrere som DK. Keine Hexerei!
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net