fredag, oktober 06, 2006

Somalier forlader Danmark

må ud fra ethvert synspunkt hilses velkomment. Når Bonnerup og Gelle antyder det skyldes diskriminering, må man undre sig over at vietnamesere kan ha en erhvervsfrekvens på over 70, mens somalierne skraber bunden med 30.

»Omkring 3000 somaliere er flyttet til Storbritannien i løbet af de seneste tre-fire år.
Der er mange grunde til, at somalierne rejser. De har svært ved at føle sig velkomne og falde til. Det er vanskeligt at få arbejde, og den ophedede flygtningedebat øger ikke lysten til at være "fremmed" i Danmark. Det mener projektleder i Dansk Flygtningehjælp Mohammed Gelle, der selv har somalisk baggrund.»
KrD

Indvandrere demonstrerer ikke
øjensynligt, undtagen når det er HUT eller Abu Laban der kalder til møde. De var også usynlige i den omfattende demo i København forleden.

Sidste weekend afholdtes i hele Belgien koncerter mod racisme. Men én befolkningsgruppe manglede, nemlig indvandrerne. Belgierne diskuterer nu, om det overhovedet nytter at blande musik og politik
Multikultur på scenen monokultur blandt publikum

»Det rager mig en høstblomst«
- » Jeg er dødtræt af at høre om islam, muslimer, Koranen og Muhammed. Jeg gider ganske enkelt slet ikke beskæftige mig med det mere, og jeg skal gøre alt, hvad jeg kan for at overholde dette forsæt. Det hænger mig langt ud af halsen, og jeg bliver i dårligt humør, bare jeg hører om det. Jeg er ligeglad med at se flere kulørte "Images of the Middle East", for jeg har set billeder nok. Kunne vi ikke få et midlertidigt billedforbud indført? Tænk hvilken lise, hvis vi i1001 og en dag ikke så et eneste billede med moskeer, der ryger i luften.
- Jeg orker ikke at høre flere muftier, imamer, eksperter, bisper eller naivister komme med udtalelser. De må gerne komme med dem, men jeg vil ikke engang gøre forsøget på at forstå dem. Jeg vil intet læse om alle de delegationer, som den danske folkekirke sender til Gaza. De må holde alle de dødssyge, fede konferencer om "Co-existence of Civilizations", de vil; jeg vil eksistere og ikke co-eksistere.

---Jeg er helt vild med tanken om parallelsamfund. Hvad skal vi med al den integration, der ikke lykkes alligevel? Det er spildt arbejde, og alle de mennesker, der tjener deres penge i integrationsindustrien, kunne bruges til nyttige ting på andre steder - passe gamle og gå med aviser.«
Islamovermæt - Hans Hauge

Regeringserfaring ?
»Göran Persson gnölar över att det är en enpartiregering - skall han säga, just han. Han gnölar över att få av de nya ministrarna har regeringserfarenhet - ska han säga, som uteslutande tillsatte ministrar som inte hade erfarenhet av någonting, och som inte ens satt i riksdagen.
Hur skall politiker i detta land kunna få regeringserfarenhet, de hinner ju dö undan den ene efter den andre innan det är dags för maktskifte; är inte det för övrigt själva vitsen med ett maktskifte i en demokrati, att det skall komma in nytt folk, inte de gamla stötarna en gång till ? «
Kurt Lundgren

Meningsdiktatur i Sverige?
DA JEG ARBEJDEDE i Danmark, havde jeg indtryk af, at der var meget højt til loftet med hensyn til at give udtryk for meninger og holdninger af enhver art.
I Sverige forholder det sig anderledes. Her sker en meget ubehagelig udvikling, som indebærer, at borgerne ikke længere frit kan give udtryk for deres mening.

Alf Ronnby, lektor ved Göteborgs Universitet

Svinestreger

fra Ulrik Høy´s anmeldelse af Geoffrey Cain´s "Gensyn med Ondskabens Ikon" i Weekendavisen:
(fotos © Snaphanen)

»Pia Kjærsgaard blev fremstillet som heks, luder, rotte, svin, ekskrement og modbydelighed i alle tegnede varianter, for Danmark skulle forvandles til et multietnisk og multikulturelt paradis, og vé den, der var imod. Han og hun blev belært med sprogets værste gloser. Det føg med injurier som racist, svinehund, nazist, højreekstremist, fremmedhader og mere af samme skuffe. Det var et orgie af vellystig nederdrægtighed fra danske bladtegnere, der igen og igen associerede Pia Kjærsgaard med nazitiden i 30rne.
- Er man i tvivl, kan man ved selvsyn konstatere, at der faktisk er tegninger, som er værre end dem, man bød de tyske jøder.
- Det er selvfølgelig også her, vi skal holde fast i gelænderet, for Pia Kjærsgaard og ligesindede blev hverken skudt, arresteret, spærret inde eller sendt i eksil, men »kun« nedgjort og udslettet i den tegnede form. Dette »kun« bør man til gengæld dvæle ømt ved og meditere over i de kolde vinteraftener, mens vi tager bestik af situationen i dag.
- Borte er de fagre visioner om et multietnisk paradis, for islamister realiserede deres dødsønsker den 11. september 2001, Dansk Folkeparti vandt en afgørende sejr ved valget i november samme år, og for nøjagtig et år siden offentliggjorde Jyllands-Posten 12 tegninger af profeten Muhammed. Som vi ved, vakte disse tegninger ustyrlig opsigt, skønt de kun er en svag afglans af det, Pia Kjærsgaard blev udsat for. Profeten Muhammed blev hverken fremstillet som svin, rotte, luderkarl, ekskrement, nazistisk rakkerknægt endsige som pædofeten med smag for småpiger og røveri ved landevejen. Muhammed blev afbildet i den bløde danske tradition fra Blæksprutten og omegn, men se om det vakte glæde blandt de troende.
- Tværtom. De troende blev afsindigt truende, og resultatet ser vi i dag, hvor vi bøjer os for en krigerisk minoritet, der har støtte fra 56 nationer og en milliard tilhængere. Så meget kan Pia Kjærsgaard ikke mønstre, og selvom situationen er en anden i dag end dengang, Ondskabens ikon var et fast indslag i danske aviser, så er der sket noget. Folk er bange, det vilde hysteri har skabt frygt, og frygten lukker munden på folk. Med andre ord: selvcensuren har sænket sig. Det ironiske er, at de kræfter, der bekæmpede Pia Kjærsgaard og ligesindede, er de samme, der beredte vejen for dem, der nu spreder frygt i det danske samfund.
- Ikke sært, at disse kræfter ønsker sig en bedre tone i debatten, men de bør afstemme de fromme ønsker med de faktiske forhold i jernindustrien. Det kan ske ved at studere denne bog, som byder på mere end et gensyn. Det er også til genkendelse for dem, der anlagde stil og tone, dengang de multietniske velsignelser skulle trumfes igennem.

»Bin Laden læser Koranen på rette måde«

Hirsi Ali polemiserer mod det synspunkt, at terrorister fordrejer den sande islam.
I et stort interview i Frankfurter Allegemeine Zeitung bestrider dissidenten Hirsi Ali, at fanatikere skulle misbruge islam. De tager deres religion på ordet, mener hun. Jeg taler ikke om muslimer, men om religionen, understreger hun.
»Og da står det fast for mig, at islam ikke er forenelig med det liberale samfund, som det har dannet sig i kølvandet på Oplysningen. Hvis man finder denne konstatering plausibel, så er det også kun rigtigt at konfrontere muslimerne med den.
I stedet forvirrer debatten sig ind i taktik, alt det problematiske indhylles i tåge, og til slut indlader man sig på at sige: Islam er fred, medfølelse, bamhjertighed.«
Ingen vil tale rent ud, fordi man har ondt af mindretal, »men det ville være mere voksent at sige hinanden sandheden,« mener den somalisk-hollandske eks-politiker, der nu er bosat i USA.
Hun anbefaler, at man fortæller Europas muslimer, at de skal holde sig til værtslandets spilleregler, holde love og udøve tolerance. Og hun advarer mod den »snigende sharia«, der består i mange små imødekommelser af muslimske særkrav.
Jyllandsposten & FAZ Ayaan Hirsi Ali im Interview:Die schleichende Scharia

det glansbillede af Islam Hirsi Ali omtaler, kan bla. studeres i et nyligt Tony Blair essay

Go West
musikvideo min 4:36

Fuld støtte til DFU
der selvfølgelig må gøre grin med hvilke profeter de lyster - samtlige fra Elias til Zarathustra. Fra Venstres Ungdom til DR, Trads Tidende og Enhedslisten er hykleriet og dobbeltstandarden massiv.. Plager Fanden dem ? Læs Lønbæks "Venstres skinhellige Ungdom" og Uriaspostens Nyhedsavisens første forside…. kom ikke overraskende til at omhandle Dansk Folkeparti


En "islamofob" blir´minister

..........og alle sveriges professionelle indvandrere hyler i kor. Godt set af Reinfeldt ! Når Kurdo Baksi m.fl. er kede af det, har Sverige grund til at glæde sig. Man må håbe hun får skabt danske forhold i en fart, og derved sikret Reinfeldt -regeringen popularitet og lang levetid. Og held og lykke til Sabuini også med at lukke de landsskadelige muslimske friskoler.

Vänsterdebattören och författaren Kurdo Baksi är orolig för vad utnämningen kommer att betyda för integrationspolitiken.
- Det är en person som med egna fördomar går in i de här frågorna och som vill tillämpa den dansk-holländska politiken och kopierar de dåliga sidorna av den danska politiken, säger Kurdo Baksi och fortsätter:
- Jag är oerhört ledsen, upprörd och förbannad.
Folkpartisten Nyamko Sabuni väckte stor uppmärksamhet när hon i somras krävde obligatoriska gynekologiska undersökningar i skolan, och åldersgräns för användande av huvudduk.

Hård kritik

JAG SÅG DEN timslånga sändningen då Reinfeldt läste upp sin regeringsförklaring;

jag ropade : yes, yes på åtskilliga ställen, mest när han sade att den högre utbildningen skall avpolitiseras, det anser jag vara en avgörande framtidsfråga : den fria forskningen.

En rivstart för ett nytt Sverige


I Sverige er der stille

I et Sverige, der mere og mere ligner et DDR light med en herskende klasse, der er storforbruger af potemkinkulisser, er Thomas Nydahls nye essaysamling et lysglimt i natten.

»Det umiddelbart efterfølgende essay har overskriften “I krigens hus”. Nydahl gør her opmærksom på de svenske mediers skævvridning af den offentlige debat i Danmark. Det officielle Sverige – med Mona Sahlin og Göran Persson ved roret – har for længst skrottet den hjertelige forbindelse til det danske broderfolk, og avisredaktionerne retter ind. De mange seriøse indlæg om indvandringens problemer i Danmark forbigås derfor i tavshed – eksempelvis venstresocialisten Kåre Bluitgens bøger. Noget lignende gælder I krigens hus (udgivet på forlaget Hovedland, 2003).

Torben Hansen anmmelder Thomas Nydahl på Sappho : “Stormar och vilopunkter, om mänsklig svaghet, utsatthet och styrka”. Umeå, forlaget H:ström, 2006
forlaget H:ström

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net