onsdag, januar 17, 2007

DF til regeringen: Drop det euromediterrane samarbejde

foto © Snaphanen - klik !
- Dansk Folkepartis europaordfører, Morten Messerschmidt, vil i et beslutningsforslag pålægge regeringen at tage afstand fra det euromediterrane samarbejde mellem EU og de nordafrikanske lande. Han finder det stærkt kritisabelt, at samarbejdet ikke presser de underudviklede lande til økonomiske og demokratiske reformer, og at samarbejdet lægger op til fri indvandring fra Nordafrika. [..]
- Det euromediterrane samarbejde har en meget konkret målsætning om at åbne for arbejdskraftens fri bevægelighed mellem EU og Nordafrika, hvilket er en usædvanlig idé, når man påtænker den hidtidige manglende succes med at integrere indvandrere fra de muslimsk dominerede nordafrikanske lande, siger Morten Messerschmidt.
- Dansk Folkeparti kan ikke leve med, at EU inden for en kort årrække agter at åbne grænserne for fri indvandring fra Nordafrika, og vi vil derfor fremsætte et forslag i Folketinget, som pålægger regeringen at modarbejde ethvert initiativ, der sigter på at inkludere de nordafrikanske lande i den fri arbejdstagerbevægelighed med EU, pointerer Morten Messerschmidt.
DF pressemeddelelse

EU proposes new door for legal immigration

Det går ad Helvede til.........
send flere penge. Nu sidder de med aben, alle de folkeskolelærere der har stemt for elendigheden, og nu er det ikke deres egen, med den siddende regerings skyld. Der er travlhed ved håndvasken og verden er vendt på hovedet i Politiken som sædvanligt:

ELeverne på Nordgårdskolen er på forhånd dømt til et liv i uvidenhed, stigmatiseret, uden kontakt og indflydelse på det danske samfund. Mange vil defilere ind og ud af voldelige ægteskaber, krisecentre, fængsler, terroristceller ... whatever! Og resten vil bare leve et uværdigt liv på bistandshjælp. Selvfølgelig vil enkelte klare sig tåleligt, måske endda godt – nogle elever er simpelthen så begavede, at selv ikke Nordgårdskolen kan knække dem!
- Men hvorfor skal en gruppe af de svagest stillede mennesker i vores samfund svigtes endnu en gang – hvem er vi, som ikke vil dele den bøf og den flaske rødvin, vi er ved at blive kvalt i? Er det betydningen af de værdier, vi kæmper for? Er det det, vi slår ihjel for i Irak? Kristne, humanistiske, demokratiske værdier? Vi er veluddannede, et af verdens rigeste samfund, innovative, omstillingsparate, engagerede, ansvarlige, men vi har ikke råd til at give disse børn af flygtninge/indvandrere en chance for et værdigt liv, på lige vilkår med vores egne småfede, forkælede unger?
Politiken kronik "Verdens bedste folkeskole?"

Helsingør - sidste stop inden..........
Det vilde Østen. På Sverigessiden plyndres 5 lastbiler om ugen. I Danmark ingen. Helsingør er populær overnatning for chauffører. Se artiklen fra Helsingør Dagblad i stor størrelse her.


Svensk spill-over kriminalitet
efter sigende det 9 røveri. Ved det seneste dækkede forsikringen kun 15 % af tabet. Om man ikke forstår manden. I Malmø har adskillige småforretninger givet op. Urmagerens butik var fuld af sympatiserende, da jeg var forbi: (foto Snaphanen)
Urmakare sköt skarpt mot rånare
Med en flyktbil hyrd i Malmö försökte tre östeuropéer råna en urmakare i Köpenhamn.Rånarnas pistoler var bara fejk - men urmakarens var skarpladdad. Han skottskadade två av männen innan de smet. Expressen

Ned på gulvet
Det var her, urmageren sad, da de tre mænd af østeuropæisk udseende kom ind i forretningen og på gebrokkent engelsk forklarede, at det var et røveri, og derefter kommanderede urmageren, samt hans niece og en mandlig bekendt ned på gulvet.
– Straks derefter presser den ene røver en pistol op under hagen på urmageren, fortæller vicekriminalinspektør John Amdisen til Ekstra Bladet. Det var attrapper
– I samme sekund griber urmageren en pistol, han har i lommen og skyder og rammer den ene røver i armen. Da de flygter ud af butikken, skyder han igen og rammer endnu en røver i armen og i ryggen. Vi har i hvert fald fundet tre projektiler fra urmagerens pistol i forretningen. I området fandt vi røvernes pistoler smidt – det var attrapper.
Urmager fængslet

Surreelt
Hurra, vi overgiver os
Af HENRIK GADE JENSEN
Henryk M. Broder HURRA, WIR KAPITULIEREN! 168 sider, 16 euro

Vi overgiver os! Det er den tyske forfatter Henryk Broders beskrivelse af europæernes mentalitet.Udfordringen denne gang kommer ikke fra Sovjet-kommunismen, men fra en ukontrolleret indvandring. Henryk Broders kampskrift er en totalkritik af Europas måde at forholde sig på over for den islamiske indvandring.Vi opfører os som orkestret på Titanic, der spiller på vej til afgrunden. -

- Anledningen til bogen er Morgenavisen Jyllands-Postens Muhammed-tegninger, som fylder første kapitel. For Broder var det en lakmusprøve, som Vesten tabte. Nu står den på appeasement, eftergivenhed, over hele linien. Moderation i stedet for kulturkamp, lyder det tyske mantra, der ifølge Broder kun fører til endnu flere sårede følelser og endnu mere afpresning.»

Vesten må nu spørge sig selv, hvad den har gjort galt,« sagde Günter Grass efter 11. september 2001. Og det udsagn mejsler vestlig mentalitet ifølge Broder.Vi er skyldige, årsag til alt ondt, og de tilkommende er uskyldige. Vi skal undskylde, at vi giver forfulgte asyl, undskylde, at vi giver indvandrere hus og hjem, undskylde, at vi stiller uddannelser gratis til rådighed, undskylde, at vi tilbyder en plads som borger i vores samfund, undskylde, at vi kun betaler Hamas 500 mio. euro om året for at terrorisere Israel osv.

De europæiske samfunds officielle bastioner er faldet, mener Broder. Universiteter, skoler, politikere, retsvæsen og journalister har kapituleret, så når der påberåbes en religiøs krænkelse, rettes kritikken kun mod os selv. Vi er årsagen, og de er virkningen, lyder omkvædet.Resultatet er en vestlig offentlighed, hvor man undlader, selvcensurerer og holder kæft. Af gemen frygt.

2000 moskeer

Og så citerer Broder utallige tyske politikere, journalister og forfattere, som med romantiske skyklapper på står i kø for knæfald for islam og bebrejder os selv og hinanden alt ondt. Der er 2000 moskeer i Tyskland, og man må ikke besidde en bibel i Saudi-Arabien, og en kirke dér ville være en utænkelighed, og alligevel er det os, der har fejlet.

Hvis man ikke kendte mosten fra Danmark, ville det virke helt virtuelt. Om et par årtier vil udenforstående ikke kunne forstå, hvad der skete i Europa i begyndelsen af det nye årtusind. Spørgsmålet er, om der vil være frihed til at forstå og diskutere til den tid. (Jyllandsposten)

Dagen derpå i England

man skulle tro en neutronbombe havde lammet den samlede engelske presse. 7 hits på Google News UK, hvoraf den mest indgående er fra Jerusalem Post International.
På BBC - absolut tavshed! Jamen så sover vi da bare videre til der flyder blod igen, og det er med sikkerhed kun et spørgsmål om tid.
engelsksprogede blogs er Undercover Mosque derimod det store samtaleemne med tusinder af hits.
The Sun udtrykker kort hvilken øjenåbner udsendelsen burde have været:


"We are losing our children to extremists," said Haras Rafiq, of the Sufi Muslim Council.
"If this continues, you will have extremist mosques in every corner of the UK. You will not have moderate Muslims walking on our streets anymore," said Dr. Majeed Al Alawi of the Islamic Heritage Foundation."


Threat within
January 17, 2007 THE SUN today reveals our Secret Services have won hundreds of millions of pounds more for the fight against terror. And not a minute too soon, judging by the C4 documentary on rabble-rousing Muslim fanatics.

- Everyone who watched the Dispatches episode will have been horrified by the implications for British security.Worshippers at a major Birmingham mosque were urged to slaughter all “kuffars” - non-Muslims.
-Clerics demanded the overthrow of Westminster democracy, ranted against Jews and called for death to homosexuals.Most chilling of all was that children with “soft hearts” should be groomed as suicide bombers.Every blood-curdling rant was captured on camera by an undercover reporter.
- The clerics claim they were quoted out of context. But the context was all too vivid. They think they are winning.The 2005 London Tube bombings were far from the last. Mosques across Britain are now recruiting grounds for extremists bent on destroying our way of life. Tracking them is costly – and vital.

Skamløshedens minister
til de wahhabister der nu prædiker blodbad i England, lad os rekapitulere hvad Sveriges justisminister skrev til dem for et år siden:

"Men, en liten extrem högerorienterad, och främlingsfientlig grupp - sverigedemokraterna - har lanserat en teckningstävling angående profeten Muhammed på sin hemsida. Det är en provokation vars enda mål är att skapa reaktioner som kan tjäna den här gruppens egna mörka mål vilka alla saknar stöd i det svenska samhället. Enligt min mening är denna handling respektlös och förolämpande.
- Jag skäms och jag ber om ursäkt för att det i mitt land finns individer som är respektlösa och tanklösa och som missbrukar yttrandefriheten för att manifestera sådana åsikter på ett illvilligt sätt. Jag kommer alltid och under alla omständigheter att försvara yttrandefriheten men denna manifestation tar jag avstånd ifrån. Vi tar detta väldig allvarligt. Sveriges justitiekansler och polisen följer den kommande utvecklingen noga."

Kurt Lundgren: Freivalds - damen utan skam i kroppen

UD-brev till Jemen funnet
R&D har brevet som förra utrikesminister Laila Freivalds sände till Jemens utrikesminister. Ett brev vars existens förnekats. I brevet uttrycker utrikesministern sitt starka avståndstagande från Sverigedemokraterna och deras Muhammedteckning.
Riksdag & departement
kopi af brevet, pdf

Sverige venter 40.000 flygtninge i 2007
læg dertil de ca. 35.000 "familiesammenføringer" (anhörigeinvandringen). Good bye, Sweden!
SR.SE

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net