tirsdag, januar 30, 2007

Dråby krucifikset

fra Dråby v. Ebeltoft - formentlig Danmarks ældste forgyldte krucifiks, ca. år 1100. Nationalmuseet. Foto © Snaphanen, klik.


Rekordinvandring hotar asylrätten
bristepunktet nærmer sig. Når DF siger det, er det uanstændigt, når flygtingeombudskvinden siger det, er det naturligvis noget andet. (Mette Winge syndromet = havde Muhammed tegningerne stået i Politiken, havde det været i orden)
Nästan alla som söker asyl i Sverige saknar passhandlingar. Ibland beror det på att de inte kan få några, men ofta handlar det om personer som vet att de inte har rätt att stanna och därför gör sig av med sina handlingar.

- Detta måste Sverige komma till rätta med. Asylrätten urholkas när det kommer alltför många människor hit som ordnar en sorts egen anhöriginvandring, för att få sjukvård eller för att de har bekanta här som berättat att det är bra att leva i Sverige.
Det skriver i dag Medborgarnas flyktingombudsman MERIT WAGER.

Hos Migrationsverket ligger närmare 19 000 asylärenden och väntar på att behandlas.Samtidigt ökar antalet asylsökande stort, för tillfället kommer ca 3 000 varje månad. 40 procent av alla som flyr från Irak till Europa söker sig till Sverige.
Expressen

Flemming Rose Defends Free Speech
December 7, 2006
Flemming Rose, Cultural Editor for the Danish newspaper Jyllands-Posten, published twelve cartoons of or about Mohammed. On this December 4, he explained to an audience at the University of Colorado at Boulder his reasons for publishing the cartoons, how Islamists reacted, the state of immigration in Western Europe, and the importance of freedom of speech and religion in liberal democracies.
Rose's
entire speech is available as an mp3 file min 1:41.31

Colorado Freedom Report

Carpe diem

velkommen til Canada fra byrådet i Herouxville:

At Christmas, children sing Christmas songs.
No stoning of women.
No burning of women with acid.

No ceremonial daggers in school even if you're a Sikh.
Boys and girls can swim in the same pool whether Muslims like it or not.
Men can drink alcohol whether Muslims like it or not.
No walking around with your face hidden except on Halloween.
Female police can arrest male suspects even if it troubles their egos.
Women are allowed to dance.
Women are allowed to drive.
Women are even allowed to make decisions on their own.

se hele dokumentet pdf 5 sider
The Heroes of Herouxville
Byråd formaner muslimer: Sten ikke kvinder til døde

FY!
den var ikke gået i Sverige, jvf. polis Lindström der blev fyret. Men der kan man til gengæld slippe med 6 månederes "behandling" for overlagt - formentligt racistisk - mord:
»Jeg skal lige se, hvad han er for en abekat« og »Det’ jo perkeren, der har lavet fejlen«.
Og nu kommer de to betjente så ind på dit kontor, så siger du fy til dem – og så er det overstået med det?
»Ja.«
Burde I ikke gøre mere – for eksempel se på, om I har et generelt problem?
»Nej.«
Betjente kaldte mand ’perker’ og ’abekat’

Tillykke !

Karen Jespersen, Venstre og til syvende og sidst - Danmark.

Karen Jespersen får Venstre-kreds i Jylland
Karen Jespersen vender tilbage til dansk politik, og hun kan være i spil til en ministerpost.
Det skriver Ekstra Bladet onsdag.
Det bliver som folkevalgt for den tidligere dødsfjende. Karen Jespersen vil inden for de nærmeste dage officielt meddele, at hun stiller op for Venstre i en sikker kreds i Jylland.

Ekstra Bladet og Jyllandsposten
Karen Jespersen har gennemslagskraft. Det er der ingen tvivl om. Og der er heller ingen tvivl om, at hun får en fremtrædende plads i Venstre. Hvis altså hun vælger Venstre, og der er der ifølge politisk kommentator Henrik Qvortrup ikke meget tvivl om, at hun gør.
- Ellers havde hun nok manet rygterne til jorden, siger Henrik Qvortrup, chefredaktør på Se og Hør.

Karen Jespersen kan være tungen på vægtskålen ved næste valg

»Frygt og selvcensur lammer det norske demokrati«
Sidste udkald for Europa
foto © Snaphanen
Indvandring: Inden udgangen af dette århundrede vil Norge sandsynligvis have flertal af mennesker med rødder uden for Europa, og det vil sikkert også gælde for andre europæiske lande, viser opgørelse fra norsk bog.
Af HENRIK GADE JENSEN
Europas lande er i færd med at ændre karakter i kraft af indvandringen. I løbet af få år vil Oslo få muslimsk flertal (i dag er 23 procent indvandrere), og inden udgangen af dette århundrede vil Norge sandsynligvis have flertal af mennesker med rødder uden for Europa.
- Sådan skildrer den norske kvindesagsforkæmper Hege Storhaug resultatet af mange års ikke-bæredygtig indvandring.

Storhaug er leder af centret Human Rights Service, som især arbejder mod undertrykkelse af indvandrerkvinder.Og det er hårrejsende eksempler, som bogen fremviser på det såkaldte æresdrab og vold, kønslemlæstelse af pigebørn (altså omskæring), tvangsægteskab og undertrykkelse og alt sammen ledsaget af frygt og afmagtsfølelser. Bogen er grundigt dokumenteret.
- Ca. 75 procent af indvandringen til Norge sker gennem arrangerede ægteskaber. Andengeneration gifter sig lige så hyppigt med én fra hjemlandet som forældrene.
- Norge er som Danmark et af de få lande, hvor der foreligger statistik om det. Tilgængelige tal fra Holland og Storbritannien viser samme tendens. I Holland finder kun fire procent af første- og andengeneration en hollandsk ægtefælle.Fætter-kusine-ægteskaber er også udpræget og øges fra første- til andengeneration. I Pakistan er 30-60 procent fætter-kusine ægteskaber.[..]
Sammenbrud
Danmark fylder meget i Storhaugs bog og fremstår som det eneste land, der erkender problemerne og retter politikken ind efter det. Sverige forudsiges et »regelret nationalt sammenbrud«, som eksemplet fra ghettoen Rosengård i Malmø foruddiskonterer.
Og fra Tyskland og Frankrig rapporteres om stigende voldtægter og kvindeundertrykkelse.For Storhaug er det snart ved at være sidste udkald, hvis Europa skal reddes.
Lammende selvcensur
Vi er så vant til på TV at konfronteres med uhyrligheder fra fjerne verdensdele eller historien, men her foregår det midt i Skandinavien måske lige nu, og myndighederne og medierne reagerer med en blanding af ligegladhed og magtesløshed.Mord omtales og dømmes, men ikke alt det, der fører dertil. Og den religiøse komponent er tabuiseret. Det handler også om islam, skriver Storhaug og ser især islam fra et feministisk perspektiv, og konklusionen er ikke opbyggelig.
- Efter at Muhammed-tegningerne blev trykt og hurtigt undskyldt i Norge, tør ingen ifølge Storhaug længere ytre sig kritisk om islam. Frygt og selvcensur lammer det norske demokrati.
Hege Storhaug har skrevet en nødvendig og modig bog med en hjertevarm følelse for undertrykte mennesker. Det er ikke rar læsning, men virkeligheden arter sig ikke altid efter vore bedste hensigter.
Hege Storhaug: MEN STØRST AV ALT ER FRIHETEN- Om innvandringens konsekvenser301 s., 349 norske kr. Kagge Forlag. Jyllands-Posten 31. januar

se f.eks: Barne- og ungdomsskoler i Oslo med over 50 prosent andel minoritetsspråklige
Bølge af voldtægter i Oslo

Dagens citat
centerleder Niels Holtug, Cand.phil i filosofi, Sandhed, mening og inkommensurabilitet

»Det er ikke i sig selv interessant, at en person for eksempel mener, at ytringsfriheden ikke skal vige. Det interessante er, hvorfor han mener det. I forhold til forskningen er det vigtigt at få afdækket argumenterne for og imod og anvende dem på den politiske situation. Under Muhammed-krisen var argumenterne ikke involveret i den offentlige debat.«
Hvorfor vil I forske i ytringsfriheden? Vi har jo en lov, der bestemmer, hvad man må sige.
»Hvis man bare altid sagde, at sådan siger loven, så ville samfundet aldrig udvikle sig. Hvis man, inden ytringsfriheden blev indført, havde sagt, at sådan er loven, så havde der ikke været grund til at tænke over at indføre ytringsfrihed. Derfor er der god grund til at tænke over, hvad der er retfærdigt.«
Vil centret lave forskning som kan ende med at begrænse ytringsfriheden?
»Jeg er imod at afskaffe ytringsfriheden, men jeg kan jo ikke udstede en garanti om, at forskning ikke vil føre til lovændring. Det kan ingen forsker.«
Synes du så, man skal begrænse ytringsfriheden?
»Nej, personligt synes jeg, at det ville være en dårlig ide. Men der er god grund til at få en bedre forståelse af argumenterne for og imod. Vi prøver bare at blive klogere på nogle ting.«

Kritikere: Forskere vil begrænse ytringsfriheden
Hvor kan vi dog gruble og græde ? : Niels Holtug vil bare ha en "retfærdig ytringsfrihed" og "blive klogere på nogle ting". Det kan bare decideret ondsindede mennesker have noget imod. Er syv millioner kroner nu nok til det ?
Tidligere skrev Lone Nørgaard: Den dybe tallerken er opfundet

En ø i despotiets ocean ?
Bassam Tibi: "Tysklands intellektuelle forråder Europa. Det siger jeg som araber, der fuld af beundring kom til Tyskland fra den islamiske orient. Ikke som gæstearbejder, men som efterkommer af en af de ældste aristokratiske familier i Damaskus, og var så heldig at komme til at studere i Frankfurt hos to overlevende fra Holocaust, Horkheimer og Adorno. Her fik jeg en europæisk orientering, hvis lige ikke længere findes i nutidens Tyskland.
Det var Max Horkheimer, der lærte mig at påskønne Europa som »en ø rumligt og tidsmæssigt () i despotiets ocean.«Kronik: De tyske intellektuelle forråder Europa

Interview med "Eidsvollsmannen"

Hans Rustad fra norske Document.no (Foto © Snaphanen)

"Hans Rustad skrev i sin tid hovedoppgave i historie om holocaust, og det ble et prosjekt for livet. Hans mest kontroversielle politiske posisjon er nok det sterke forsvaret av Israel i Midtøsten-konflikten.
Hvordan rimer det med dine etterlysninger av empati og humanitær samvittighet hos andre?
– Jeg mener samme spørsmål må stilles til dem som ensidig tar parti for palestinerne. De må spørre hvordan de selv ville reagert om de hadde vært i israelernes situasjon, omringet av fiender som vil utslette deres stat, hver dag i fare for å bli sprengt i lufta av selvmordsbombere. Det er altfor få motforestillinger og evne til å se saken fra flere sider i Midtøsten-debatten, og derfor kan en person som Kåre Willoch få en så høy status. Her skiller Norge seg ut fra de fleste vestlige land.
– Du kalte Jostein Gaarder antisemitt på grunn av hans kronikk i Aftenposten i fjor, og skrev at han dilter i hælende på nynazistene?
– Jeg studerte idéhistorie sammen med Jostein, og det er ubegripelig for meg at han ikke innser rekkevidden av sine tanker om straffedom over jødene og farvel til Israel som stat. Den dominerende Israel-kritikken i Norge er kunnskapsløs og historieløs, uten nyanser eller nysgjerrighet. Dette handler ikke bare om politisk kritikk, men om synet på jødene. Den norske opinionen vil ha tilbake ghetto-jødene og Woody Allen-jødene, de forsvarsløse og eksentriske jødene. Norge aksepterer ikke at de moderne jødene er av en helt annen støpning, det er tough guys, som de må være for å forsvare sine liv og Israels eksistens."
Interview i Klassekampen

Og interviw med Uriasposten / Kim Møller
på P 1, sidst i udsendelsen. Rosenkrans Theil mente Uriasposten måtte ligne Se og Hør, men det skal man ikke tage sig for tungt, hun den polit-studerende der aldrig havde hørt om Salazar, Franco og det græske junta-styre ?
Kaffeklubben skal desuden svare igen på et indlæg fra manden bag en af Danmarks mest læste politiske blogs, Uriasposten. Han hedder Kim Møller - hans blog får også en del kommentarer fra de mange, der sætter pris på at han har oprettet Uriasposten som modvægt til de danske medier, som Kim Møller mener anskuer Verden med røde eller lyserøde briller, hvor konservatisme eller synspunkter der ligger til højre for midten typisk kun bruges som skældsord.
Kim Møller mener at venstrefløjen er uansvarlig, lider af krævementalitet og obstruerer demokratiet. Det skal Kaffeklubben forholde sig til, og så skal medlememmerne diskutere hvad Venstrefløjen egentlig kan og vil - udover at ha’ og ha’ og ha’, som Kim Møller siger. Hans blogadresse er:
http://www.uriasposten.netView Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net