søndag, februar 11, 2007

Flensborg Havn

i bunden af den 40 km lange Flensborg Fjord. Ikke længere en travl havn, men et dejligt sted i en levende by, en gang Danmarks næststørste by. Tysk udkant, men central: 2 timer til Hamborg, Århus, Odense. Tre timer til København.
foto © Snaphanen, klik !
Optimister og realister
"Karen Jespersen graver grøfterne dybere"

Fagfolkene overser nogle engelske problemer: Det store mindretal i England der går ind for sharia og har forståelse for terror, det store flertal der forholder sig tavse og passive - OG at landet trods alt må overvåge over 200 radikale, muslismske grupperinger. Når det går galt igen, for det gør det, er det så "retorikken" der har skabt den virkelighed ?
Karen Jespersen er forresten ifølge
Google News Sverige stadig en ikke-eksisterende person. Imponerende, men de har jo Olav Hergel. Ligesom bogen "Islamister og naivister", der i disse dage udkommer i Tyskland og Frankrig. Tegningen er fra Politiken. Godt den ikke forestiller Muhammed !

Det skader mere end det gavner at opildne til en generel frygt for islamister, lyder kritikken fra fagfolk
Hvis det lykkes at oppiske en generel frygt for fundamentalister og islamister i den danske befolkningen, ender det med at blive et selvopfyldende profeti, advarer to forskere.
Det mener lektor på Århus Universitet Michael Böss, som netop har skrevet bogen "Forsvar for nationen" om sammenhængskraft og nationalisme i Danmark.

- Vi er selv med til at skabe virkeligheden med den tone og de holdninger, der præger indvandrerdebatten. [..]
En alvorlig fejl i deres bog er, at de siger, at islamismen er på fremmarch uden at være særlig konkrete om, hvad islamisme er. Det er lidt det samme som at kalde alle for kommunister under den kolde krig.

- Dermed kommer enhver muslimsk buschauffør eller pige med slør til at fremstå som en potentiel 6. kolonne, og det gavner ikke ligefrem integrationen, siger Jytte Klausen, som netop har skrevet en bog om islam i Europa.
Hun henviser til, at selv om England umiddelbart står med de største integrationsproblemer, er det kun én procent af de engelske muslimer, som giver udtryk for, at de deler islamistiske terroristers tro og mål. I Holland har man opgjort det til en kvart procent.
Karen J. graver grøfterne dybere, Fyens Stiftstidende 11. februar 2007

Én kandidat - to overskrifter
Hundra vallöften från Ségolène Royal
Venstreintellektuelle flygter fra Ségolène Royal

Islamkramarna
DILSA DEMIRBAG-STEN:
Per Gahrton, Erik Wijk, Åsa Linderborg och Mattias Gardell representerar denna nya diktatur- och islamvurm.
På 80-talet var det Sovjetunionen. 25 år senare är det Saddam Husseins Irak.
Fascinationen inför totalitära regimer har funnits länge inom vänstern. [..]
- Men våren och sommaren 2003 kunde man se en engagerad och initiativrik vänster gå ut på gatorna runt om i den demokratiska världen. Miljontals människor samlades på gatorna för att… protestera mot att en diktator avsatts och en totalitär regim störtats. Den nytända vänstern demonstrerade mot att folket i Irak befriades frän Saddams terror och lierade sig med grupper som står för allt det som mina föräldrar såg som vänsterns fiender.
Vänstern har hittat en ny ideologisk grund och börjat vurma för en religion - islam. Debattörer som Per Gahrton, Erik Wijk, Åsa Linderborg och Mattias Gardell representerar denna nya diktatur- och islamvurm.
- Fascinationen inför totalitära regimer has funnits sedan länge inom vänstern. Det nya är islamkramandet. Denna religion ansågs tidigare vara kvinnoförtryckande, totalitär, vetenskapsfientlig och begränsande för det fria ordet. Vänstern har bytt plats med högern och försvarar nu traditionella och reaktionära idéer, förutsatt att de inte är västliga. Det är en halsbrytande saltomortal, som kommer att sluta med att vänstern ramlar på ändan."
KRÖNIKA – FOKUS, NUMMER 4, 2 - 9 FEBRUARI 2007
DILSA DEMIRBAG
Word dok, vent 10 sek. til download

www.fokus.se

Åldringsrån
endnu en del af journalisternes newspeak man skal vænne sig til. Som "car-jacking", "vansinnesdåd", "tvättstugavåld" osv. På en måde er plyndringen af de gamle et sindbillede på hvad svenske politikere udsætter hele landet for. Den lille tragedie i den store :
Två män trängde sig in i 79-årige Elis Erikssons lägenhet i går. Det är andra gången på några månader han rånas i hemmet.
– Det är inte sant att det här händer igen, säger Elis Eriksson.
Elis Eriksson säger att mannen var i 60-årsåldern och pratade svenska med brytning.
Elis, 79, rånad i sitt hem – igen

eller når barbarer - undskyld "gäng" - går løs på civile svenskere og det sker hver dag året rundt.

’HUN SNAKKER så langsomt ...’

sandt nok virker Jelved høj - eller rettere, lav - på et eller andet stof. Men lur mig om ikke det netop er det, der appelerer så stærkt til alle RUC lektorerne og de andre R- stemmende Wegner sofaer og PH lamper:

...... siger en af de unge socialdemokrater giftigt. Jelved virker ganske rigtigt som en mekanisk, sær afglans af sig selv efterhånden. Et menneske, der lever helt i sit eget rum, og som man ikke rigtig kan tale med, siger folk tæt på hende. Engang var hun ’håndtasken’, der med et tsjuung! hamrede kritikerne ind i dørkarmen i kraft af sin indflydelse og tårnhøje troværdighed. I dag tøffer hun planløst rundt i atmosfæren som en en-mands flyvende kuffert fra en fjern tid.

Game over for kamelen

Kastholm
“Spinindustrien er den intellektualiserede variant af de uvidendes konspirations-overtro.”
Claes Kastholm Hansen i Berlingske Tidendes Groft Sagt, fredag 9. februar

Pittelkow
»Politiken har det ikke let. Det kræver store anstrengelser at blive ved med at tale uden om den kendsgerning, at man allierede sig med islamisterne i Muhammed-konflikten. Retssagen i Paris ripper op i sårene, men den kunne udnyttes til noget konstruktivt: Naivisterne burde bruge sagen mod Charlie Hebdo til et selvopgør. Men intet tyder på, at det sker,«. JPView Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net