onsdag, juli 25, 2007

"En demokratisk, progressiv, fornuftig, væbnet modstand ? "

Postkommunistisk hjernenedsmeltning:
På baggrund af debatten lyder partiets [Enhl.] officielle udtalelse:
"Enhedslisten allierer sig med de dele af modstandsbevægelsen, der både kæmper imod besættelsen og kæmper for den irakiske befolknings ret til social, demokratisk og økonomisk udvikling."
Og samtidig siger Rune Lund
'Jeg kender ikke en eneste fornuftig, progressiv, demokratisk væbnet modstandsbevægelse i Irak, som man kan støtte,". Så Enhedslisten støtter principielt noget som Rune Lund siger ikke findes ? (kommentar på Information)
Enhedslisten i splid om støtte til væbnede irakiske modstandsbevægelser
The sacred and the human
"Religion is not primarily about God, but about the human need for the sacred. ... It is not surprising that decent, sceptical people, observing the revival in our time of superstitious cults, the conflict between secular freedoms and religious edicts, and the murderousness of radical Islamism, should be receptive to the anti-religious polemics ... . What is a little more surprising is the extent to which religion is caricatured by its current opponents, who seem to see in it nothing more than a system of unfounded beliefs about the cosmos. ... Enlightenment thinkers, having shown the claims of faith to be without rational foundation, did not then dismiss religion. ... Many went on to conclude that religion must have some other origin than the pursuit of scientific knowledge, and some other psychic function than consolation."
Old age should burn and rave at close of day;
Tip: JensH og Hodja
Er der ærlighed nok i dansk politik * ?
"Ja, i det store hele. Men der er også...." Hun [Kjærsgaard] tager en kort tænkepause og retter derefter skytset mod integrationsminister Rikke Hvilshøj (V):
"Politiken havde en historie, hvor Søren Espersen ytrede bekymring om indvandringen fra Sverige, og ministeren var til at begynde med meget på linje. Men da der var gået et par timer, havde hun ikke længere en bekymring. Og det er simpelthen fordi, hun havde fået at vide, at det var ikke en god mening at have - tror jeg. Sådan noget irriterer mig," siger Kjærsgaard og tilføjer:"Det ville jeg aldrig gøre. Jeg ville blive dødbesværlig."
'Uden mine idealer havde jeg nok været minister...'
* Et spørgsmål Sun Tzu og Machiavelli næppe nogensinde villle have stillet, men de havde heller aldrig besøgt Store Kongensgade 40. Det har jeg. Min statsminister skal ikke være "ærlig og sympatisk", som Anker Jørgensen nu så sentimentalt hyldes for af DR og "kunstnere". Han/hun skal tjene landets interesser, også når de ikke lige akkurat er mine.
ASYLSÖKANDE TILL NORDEN
Jag tänkte här ge er lite statistik om asylsökande som sällan förekommer i svensk media.. Det vi väldigt sällan eller aldrig ser är hur många asylsökande som kommer till våra nordiska grannländer. De flesta vet nog att det är mindre än till Sverige men att skillnaden är så våldsam är det nog inte så många som vet.Om vi först tar asylsökande under perioden januari - maj 2007.
Sverige ca 14850 personer.
Norge ca 1930 personer
Danmark ca 820 personer
Finland ca 450 personer
Flerkoneri og Asmaa
sådan faldt ordene som Asmaa benægter, så må enhver afgøre med sig selv, hvem man tror. Fra Workout uden tørklæde:
..."Jeg kan dog huske, at jeg har læst, at muslimske mænd godt må gifte sig med flere kvinder og spørger de to søstre om dette. De svarer at en muslimsk mand må gifte sig med fire kvinder, hvis de alle er "enige om det", som de siger og henviser til situationen under en krig, som foregik, mens Koranen blev skrevet. Søstrene er enige om, at islam skal tilpasses vor moderne samfunds liv og ikke forblive, som den oprindeligt var. Men de synes stadig, at det ikke skader ligestillingen mellem mand og kvinde, hvis en mand gifter sig med flere kvinder, selv om kvinden ikke må gifte sig med mere end en mand. Hvis en enkelt kvinde ikke kan tilfredsstille en mand, så har han ret til at gifte sig med flere. Hvis en mand ikke kan tilfredsstille en kvinde, så burde han slet ikke gifte sig, får jeg forklaret.
HANNAH Küehnle i Fyens Stitstidende, 23.7.07
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net