torsdag, juli 26, 2007

Skovbrande set fra rummet


»Hvid flugt«
Increasing numbers of people are taking the decision to move overseas as a result of the UK’s current immigration policy, according to www.globalvisas.com, a specialist immigration consultancy that provides immigration advice and visa services. As numbers of immigrants to the UK from the new European Union Accession states continue to grow, more and more people in the UK are choosing to take their experience and skills overseas. [..]
Liam Clifford: "Ironically, the main reason for these people leaving the UK is the over-stretching of services caused by inbound immigration to the UK. We are aware of the issue of so-called ‘white flight’ from certain inner city areas to the suburbs but now people are increasingly seeking a better standard of living offered by other countries.
UK Citizens Abandoning the UK in Greater Numbers

Ikke et ord på BBC TV ......

men det er jo også ved at være ret dagligdags. Man blir´blasert. Man får vel også hård hud på sjælen af at høre lydoptagelser som disse: "One day my dear Muslims," shouted Anjem Choudary, "Islam will govern Britain!" . Dette er krigsbrølene fra Bürgerbräukeller og Sportspalast, det bør Europa ikke tage fejl af. I mellemtiden debatterer P 1 Formiddag for Sharia-råd..............

British students jailed 13 years for terrorism plans

Pope's secretary warns against Islamisation of Europe
The private secretary of PopeBenedict XVI has warned of the threat of the Islamisation of Europe. Georg Gänswein told the Süddeutsche Zeitung, "Attempts to Islamise the West cannot be talked away. The threat this poses to the identity of Europe ought not to be ignored out of misconceived respect."
At the same time Gänswein defended the controversial speech of the Pope in Regensburg in September of last year. The Pontiff had only wanted to "set himself against a certain naivety", he said. [..]
"The restoration of full unity in the faith is certainly a great goal" he said. He admitted that the question of the role of the Pope had to be clarified. "But the divisions among Christians are a scandal."

Die Welt , Papst-Sekretär warnt vor Islamisierung Europas

"Vi tog fejl af irakerne"
........"Vi var overbeviste om, at et mishandlet folk ville modtage vore soldater som befriere, og at en kultur, der kun havde skabt undertrykkelse, uvidenhed og fattigdom, måtte være let at erstatte. Vi er blevet klogere. Samuel Huntington siger det sådan: »Når man går ind i et land for at ændre dets kultur, bliver der krig«. Den krig er et flertal i Vesten ikke parat til at føre i dag. I alle koalitionens lande, USA inklusive, er der efter fire års krig et befolkningsflertal, som ønsker tilbagetrækning. Det er letforståeligt: De indre forhold i lande som Irak og Afghanistan tillader ikke udvikling af noget, der bare har et strejf af demokrati, og de færreste kan se nogen mening i at sende vore sønner i krig for et fremmed folk, som ikke har tilstrækkelig vilje til forandring.
De irakiske tolkes situation er bevis på, at Irak ikke kan ændres på den måde, koalitionen har prøvet. Men vi kan ikke vende ryggen til det, som sker i den islamiske verden. Dens befolkningsudvikling er en trussel mod alle nabolandene. Den voksende islamistiske bevægelses ledere truer med hellig krig og kræver verdensherredømme. Hvis vi ikke går efter dem, går de efter os. Størstedelen af den islamiske verden bevæger sig mod et sammenbrud. Det skyldes kulturen, som fører til befolkningseksplosion og samtidig bekæmper enhver normal udvikling.
Vi vil ikke kæmpe deres indre krig for dem. Vi har midler til at forhindre, at deres krige breder sig til Vesten. Vi må lukke islam inde i den islamiske verden, og vi må frigøre Vesten for dens femte kolonne, fra de gale imamer til de potentielle terrorister.
Det er slut med at sende vore unge soldater ud med håndvåben mod galninge, som gemmer sig i en civilbefolkning.
Mogens Camre, Medlem Af Europa-Parlamentet, DF, Politiken 27-7-2007

Først pyroman, så brandmand
Det der sker i øjeblikket, understreger vigtigheden af idealet: rigets bedste mænd og kvinder i Folketinget. Og et højt informeret vælgerkorps. At det mildt sagt ikke har forholdt sig sådan, ses bla. af Asmaa-sagen. Først stemmer folk i 25 år på partier, hvis politikere er provinsielle, uvidende og fatasiløse, og nu styrter de samme mennesker- helt ind i Enhedslisten - rundt og skal slukke den brand, de selv har stemt for. Det er komisk, men det er også tragisk. For hvor godt er folkestyret i virkeligheden til at komme ulykker i forkøbet ? Også i fremtiden ? Er vi i prædestineret til at drøne frontalt ind i dem? Fordi vi ganske enkelt er dårlige amatør-demokrater? Alle de skolelærere, sygeplejersker, socialrådgivere, politibetjente -gode danske hverdags-sosser, der har tænkt - "det er bedst at være god, racisme er ondt, giv landet til dem, der siger de behøver det" - og nu er deres hverdag et lille Helvede, de må flygte fra. Hvis ikke det er små- patetisk. Er folkestyre godt til at skaffe gode leveforhold, men uegnet til at bevare og forsvare dem?............ (Gates of Vienna, US, har 2 mio læsere om året)

"Integrationspotentiale"
Irakere bagerst i køen. Det går ud over irakere, når Danmark henter kvoteflygtninge til landet. De taber til congolesere og burmesere, fordi kommunerne ikke synes, irakerne udviser integrationsevne .Vurderingen om integrationspotentiale er lavet på baggrund af en rundringning, som Udlændingeservice har foretaget til flere kommuner, der huser flygtningene. Den viser også, at irakiske flygtninge er svære at integrere.
Flygtninge fra Irak kommer bagest i køen
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net