onsdag, august 01, 2007

Undskyld, hvilken lov ?

HMF? Den virker som vinden blæser. Vilks.net, klik!

Fredstoget ruller
Nogle billeder vil for altid stå prentet i bevidstheden - kong Christian overskrider den gamle dansk-tyske grænse på en hvid hest 10. juli 1920, Easy Company hejser Stars and Stripes på Iwo Jima 23. februar 1945, og nu forsvarsminister Søren Gade liggende med næsen i gruset og numsen i vejret under den danske bataljons afskedsceremoni i Basra 31. juli 2007. [ raketangreb]
De lidet opløftende omstændigheder ved den danske udmarch har dog ingenlunde frataget forsvarsministeren lysten til nye martialske indsatser i muslimske lande. Naturligvis skal vi stille tropper til den FN-hær, som Sikkerhedsrådet snart vil indsætte i Darfur, fortæller han på vej hjem fra Irak. De skal ikke bare standse et folkemord, men også garantere en af de talrige fredsprocesser, som vor tid er så rig på. Før i tiden sluttede man fred, når man ikke længere kunne eller gad slås. Nu indleder man en fredsproces, der sikrer, at krigen aldrig ender. Det har vi FN til. Der skal vistnok også ske en opbygning af skoler, hospitaler, vandforsyning og andet godt - som naturligvis vil blive ødelagt af den sudanesiske regerings dødseskadroner, så snart FN-styrkerne ser den anden vej.
Men kom ikke og sig, at den afrikanske ekspedition ikke vil sætte sig spor. Måske ikke i Darfur, men så i Danmark, hvor vi kan se frem til at modtage en masse tolke og deres familier.

Lars Hedegaard, Groft Sagt

"Hver eneste gang ser vi kun en stigning i fjendtlighederne ; et nederlag bliver efterfulgt, - ikke af et samarbejde, men af fjendligt ikke-samarbejde eller aktiv modstand. Det er ikke svært at besejre et arabisk land, men det er nyttesløst"

"Crazy Eddie" (Luttwak) - benyt lejligheden til at (gen) læse hans "The Middle of Nowhere"


Kun en tåbe frygter ikke en sosse
har Europa lov at forsvare sig mod fattigsdomsflygtninge uden anden asylgrund? Nope! Vi skal "tage vores ansvar" : "Livets hav – inte dödens" Tænk hvis Inger Segelström tog sit ansvar og nøjedes til at bryde sin begrænsede hjernekapacitet med "våldsamma tv-program och datorspel som visar lättklädda kvinnor". Det var Baron Bodissy på Gates of Vienna, der introducerede mig for begrebet "the suicide jews". Jo længere væk fra Israel man kommer, desto hyppigere er de forekommende. I Europa synes de i aftagende. (læs »KØB IKKE hos jøder«) Det må være på høje tid at introducere "de suicidal kristne" (polygami-præsterne igår) og "suicidal-sosserne".

Henrik Jensen: Huntington

Set ud fra et vestligt perspektiv – og det er stedse Huntingtons perspektiv – kommer truslerne især fra den islamiske og den kinesiske civilisation. Den kinesiske er på grund af sin økonomiske og militære styrke på sigt Vestens direkte rival til verdensherredømmet, mens den islamiske "bare" byder på en masse lokale grænsekonflikter som følge af sit enorme befolkningsoverskud. Islams eneste våben er fertiliteten som defineret af den algierske leder Houari Boumédienne, i 1974 i en tale i FN:

"En dag vil millioner af mænd forlade den sydlige halvkugle for at tage til den nordlige. Og de vil ikke tage dertil som venner. De vil tage dertil for at erobre den. Og de vil erobre den med deres sønner. Vore kvinders skød vil give os sejren."
..En kultur, hvor de unge ikke længere har noget at lære af de ældre, er en dødsmærket kultur. Det er en kultur, hvor historien mister autoritet, hvor der ikke længere er noget fælles projekt, der indbefatter ufødte, levende og døde.
Huntington og fremtidens frontlinjer

Penis-kastning i Skolefrøkensamfundet
En sjælden gang, når jeg blir tosset, kalder jeg Sverige for et matriarkat. Det er upræcist og i grunden en fornærmelse mod hæderlige kvinder.
Sverige er skolefrøkenernes land. En skolefrøken er en evighedspædagog med lomme-psykologdrømme, og med en næsten voldelig godhed. Hun nægter at anerkende at ondskab findes. F.eks. -der er ikke onde mennesker, kun onde gerninger. Og de der begår dem, gør det kun fordi de ikke er blevet frelste af skolefrøkenerne. Endnu.

Skolefrøkenen vil dig det vel, og Gud nåde og trøste dig, hvis du ikke vil. F. eks er kønnet socialt, og enhver frøken kan lære dig at blive en sød lille bøsse eller pige på få år. Man behøver ikke henslæbe sit liv som rigtig mand. Drenge skal lege med "kønsneutralt" legetøj, de kunne ellers gå hen og blive mænd. En ren vederstyggelighed, der må forhindres.
Et af deres yndlingsord er "terapeut" - et løfte om at alt kan ændres, bare de får lov at komme til fadet. "Genus" og "rättvisa" hører også til favoritterne. Skolefrøkener kan som regel kendes på cykelhjelmen. De overholder landets love rigoristisk. De har selv lavet dem.
Når skolefrøkenerne kan få magten i et land, skyldes det at den sunde fornuft tier. For husfredens skyld. Det er tøffelheltene m/k , der har givet skolefrøkenerne magten. Riksdagen er lige dele skolefrøkener og tøffelhelte.. Alt for borg- og husfreden. Sverige har følgelig ikke 7, men 2 partier : Frøken-demokraterne og Tøffel-demokraterne.
Skolefrøkenerne knuselsker det anderledes, de svage, de skæve, det eksotiske til trods for at de selv er kolossalt konforme. Eller måske netop derfor. Indvandrere, kvinder, handikappede, hottentotter og bøsser er typiske objekter for deres kærlighed. Det er synd for menneskene. Mænd er a priori mistænkelige - medmindre de er svage og har brug for frøkenernes beskyttelse. Eller forbrydere. De, der er normale og klarer sig godt uden skolefrøkenerne, skal skamme sig og pakke sammen.
Adskillige fornuftige bøsser og indvandrere, villle givet helst være fri for skolefrøkenerne, men de kan ikke blive det. For Sverige er mentalt besat af deres tyranni. De sidder tungt på alle nøgleinstitutioner. Gør ikke grin med dem - de har absolut ingen humor ! Mind dem ikke om, at de kan være ondskabsfulde, de har abolut ingen introspektion.
Skolefrøkener elsker karneval, måske fordi de selv er så ufestlige. Måske fordi de længes efter efter seksuel løssluppenhed, noget de ikke har oplevet meget af.

Jesus er deres egentlige forebillede, derfor generer det dem heller ikke at ødelægge alt, også sig selv og deres land, bare det tjener et godt og anstændigt formål. Skolefrøkenernes yndlingstilstand er, at hænge på et kors, med vægten af verden på deres skuldre. (I Danmark er noget af det nærmeste vi kommer, Det Radikale Venstre, Vestager er nær idealet af en skolefrøken, ganske vist fra en højere pigeskole. En anden superfrøken er Politikens Bay Bundegaard, hun kunne blive demokrati-minister i Sverige med et fingerknips.)

På pridefestivalen spelar deltagarna kubb med löspenisar som kastträ.Detta är alltså vuxna människor, om vid sina sinnens fulla bruk, det är väl oklart, dock vuxna och politiker medverkar i vansinnet, det är kanske det värsta.Varför kan man inte ha en lösvagina i plast att kasta med, eller ett stort lösarsel i frigolit?
AB´s Prideblog & Kurt Lundgren & Stockholm Pride

(dette tilegnet de svenskere der har måttet gå i indre eksil, for at slippe for Frøken-regimentets frelse. En venlig Exiler, Skåning, har oversat til svensk)

Hjemløse VM på Rådhuspladsen
foto © Snaphanen, klik!

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net