torsdag, august 02, 2007

Giftes

Københavns Rådhus - Foto© Snaphanen, klik

"Vær Piat – og Du skal see, alle Vanskeligheder forsvinde!" *
Kläm på kuken!
Penisprovning för oss som ingen har. För alla FtMs och andra intresserade av penisproteser. Vi går till handgripligheter och känner på de olika material och modeller som finns idag. Kom och kläm!Föreningen KIM i samarbete med ett protesföretag presenterar projektet att skapa medicinska proteser samt informerar om arbetet med att få dessa godkända som hjälpmedel.

Dildokubb
Kom och spela dildokubb på House! Vi kastar dildos istället för pinnar. Deltävlingar på House måndag och tisdag, final på fredagen. Anmäl dig i infodisken!
Pride House och Pride Park arrangerar en dildokubbsturnering. Deltävlingar på Pride House måndag och tisdag, i Pride Park onsdag och torsdag. Sedan stor final på House på fredagen. Samla ihop ett eget lag eller anmäl dig som enskild person och bli inplacerad i ett lag.

Stockholm Pride
(* Søren Kierkegaard,Øieblikket, nr. 9) I disse tider er det vel - for ikke at være homofob og nazist inden solnedgang - at præcicere, at jeg intet har imod pjattede bøsser. Jeg har noget imod en pjattet stat, der propper bøsseriet ned i halsen på enhver, så Medelsvensson får bulimi, og effekten er kontraproduktiv. Det er fraværende i Danmark, og homoseksuelle har det, de vel allerhelst skulle have: at blive betragtet som personer, som alle andre. Det er ligestilling. Dårlige pædagoger gør kun "børnene" kontrære.

Monotonien

»Der er en totalitær fristelse, som griber fat i intellektuelle og kunstnere, når den omgivende ro bliver for belastende; eller når de i det fjerne fornemmer noget mere spændende end demokratiets monotoni.«
Forfatteren Georg Diez skriver i Die Zeit, at der er en ny dragning mod det totalitære i Tyskland inspireret ­­af politisk islamisme.

»Hvor mange mennesker, der nu kræver indgreb i Dafur, vil også kræve indgreb i Irak, når folkemord starter dér efter tilbagetrækning?«
Historiker og kommentator Anne Applebaum. Washington Post.

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net