søndag, maj 08, 2005

Svenske journalister: En heroisk kamp mod "Festung Europa"

Nu hvor Sveriges Riksdag i realiteten delvist har forladt en selvmorderisk asylpolitik,kæmper svenske journalister videre. Som om de ikke har lagt mærke til at procentdelen PUT (Permanent ophold) er faldet fra 45% i 1999, til 9 i 2004%. Det bliver en hård kamp svenske politikere skal udkæmpe i de kommende år. Hvis de vil bringe 23.000 årlige familiesammenførte ned - skal de besejre både pressen og asylindustrien den bredere offentlighed der ikke må opdage at de forsøger at vende i smug på en tallerken. Sverige er fuldt, og mer end det. Men de kan ikke sige det ligeud og dermed indrømme at de har ført en forkert, naiv og amatøragtig politik i 30 år. Det blir den næste statsministers hoved opgave.Helt diskret, naturligvis.
Beskedet: Josef ska ut

Av ErikMagnusson
"Det är lättare för en kamel att komma genom ett nålsöga än för en rik man att komma in i Guds rike", sade Jesus till lärljungarna i Bergspredikan. Sexhundra år senare upprepade profeten Muhammed liknelsen i Koranens sjunde sura. I dag bygger det rika Europa murar mot tredje världen - murar vars portar för en flykting ofta inte ter sig större än ett nålsöga. Josef Alberere gnider sig i ansiktet. Hans ena Nike-sko trummar nervöst mot golvet. Han kastar en snabb blick mot dokumentet på bordet.Det är dags nu..............................................................
http://w1.sydsvenskan.se//Article.jsp?article=10118400
Sandhedens øjeblik
Flyktingtalen ska ner med hårdare kontroll
I det nya Europa tävlar regeringarna om vem som effektivast kan skrämma bort flyktingar. På punkt efter punkt blir svensk asylpolitik hårdare.Och nu ska antalet människor som får skydd halveras på tre år.
http://w1.sydsvenskan.se/Article.jsp?article=10118401
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net