onsdag, juni 29, 2005

Den bette Muhammed stikker læreren et lige højre hook

læreren er chokeret over angrebet og slår igen i refleks. Det skulle han ikke ha gjort. Kan ikke undre at lærere har et stort frafald og en høj sygepensionering.
(Det hele kunne ses online fra TV 4)Man kan jo også vælge at se det fra den lyse side: Læreren undgik at få en kniv i hovedet.
Lärare dömd för misshandel
Den lärare i Varberg som friats i tingsrätten för misshandel av en elev fälldes på onsdagen av hovrätten för Västra Sverige. Straffet blev villkorlig dom och 50 dagsböter.
Händelsen utspelade sig i januari förra året. Att läraren och eleven, som är i 15-årsåldern, kom i bråk med varandra berodde på snöbollskastning på skolgården. Läraren sade åt eleven att sluta, men det gjorde han inte. Det slutade med att läraren slog en snöboll ur handen på eleven, som då gav läraren en örfil, varpå läraren gav eleven flera knytnävsslag.Tingsrätten ansåg att läraren hamnat i en stressad och pressad situation och friade honom. Hovrätten tycker dock att mannen i sin roll som lärare har ett stort ansvar för hur han hanterar en situation. Att slå en elev med flera knytnävsslag mot ansiktet kan inte accepteras.Läraren döms också att betala 1.000 kronor i skadestånd. Från TT
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=433512&previousRenderType=6
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net