tirsdag, juli 26, 2005

Sverige - en tilflyktsort för terrorister

Et lille mirakel af "klarspråk" og frisprog.Jeg gnider mine øjne ! Må bringes i sin helhed.
Andra länder har
vett att skydda sig

I Sverige är ett grundlagsskydd att man inte kan fråntas ett givet medborgarskap. Det är unik i världen. I övriga länder kan terrorister, massmördare, knarkkungar och oresonliga våldsbrottslingar bli av med ett givet medborgarskap och deporteras åter till sitt ursprungliga hemland.
Det gör att i Sverige går det bra att muta till sig ett
medborgarskap, och även om det tillkommit på brottslig väg går det inte att häva. Det är patetiskt och ett löje att behöva se ett samhälle såfullständigt oförmöget att skydda sig självt. -Detta berör mig eftersom det utsätter medmänniskor för fara, och det kommer att kosta svenska liv när dessa våldsverkare fortsätter sin verksamhet.
Det är fullt ut den
socialdemokratiska regeringens fel eftersom de fortfarande tror att vilever kvar i en pilsnerfilm från 1940-talet med Sickan Carlsson och Thor Modéen. Det liggeri sossarnas koncept att drömma sig bort till ett mystiskt ”Hedebyborna” i stället för att konfronteraverkligheten.
Problemet är att du, jag och alla andra tvingas leva i verkligheten.
Ett medborgarskap är ett förtroende, och det är ett förtroende givet av dem som redan har det att man som ny medlem ska kunna tillföra samhället något gott och verka fördet bästa efter sin egen förmåga. Jag skäms som svensk över att behöva leva under ett regeringsskick som är så ointresserat av sin egen befolknings säkerhet,
och samtidigt känner jag sympati för de invandraresom får ta skiten för dem som inte uppför sig. I slutändan är det de skötsamma invandrarna som inte får jobb, hånas och förnedras och får bära hundhuvudet för dem som enbart har jävelskap för sig.
Ett antal serbiska yrkeskriminella fick genom mutor svenska medborgarskap.
I Kanada hade de satts på första plan åter till Serbien med fråntaget
medborgarskap. Och deras barn, även om de varit kanadensiska medborgare, hade fått välja mellan att flyga med eller sättas i kanadensiska statens barnhem.
I dagarna har det varit stora rubriker om en man från Libanon med svenskt medborgarskap som utpekas som terrorist. Ingen är dömd ohörd, men om det är så skulle medborgarskapet dras in och han skulle omedelbart deporteras till Libanon.
Pang, bom, ingen diskussion. Det är sansade länder som har dessa sanktioner,länder som har förstånd att skydda sig.
Självklart är Sverige attraktivt som tillflyktsort för krigsförbrytare och terrorister, med ett naivt migrationsverk, helt tandlösa lagar och en regering tappad bakom en vagn, och har man välkommit in finns ingen möjlighet att kastas ut. Jag anser att detta är en valfråga eftersom det är viktigt för framtiden. När världens terrorister får allt svårare att hitta tillflyktsorter erbjuder regeringen Persson frihet att verka utan insyn och utan att få taskiga frågor om varför man har mysko kemikalier i källarförrådet. Det finns gränser för hur puckad en regering tillåts vara.
http://www.metro.se/content/acrobat/stockholm/SESTO_20050726_A_Metro.pdf


View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net